Debat Direct-app voor iPad

Volg alle debatten uit de Tweede Kamer live met de Debat Direct-app

Met de nieuwe app Debat Direct volg je alle debatten in de Tweede Kamer rechtstreeks op je iPhone of iPad. Door middel van notificaties houdt de app je op de hoogte als je favoriete debat of spreker op het punt van beginnen staat.

Debat Direct op de iPhone.
Iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse politiek, kan vanaf vandaag terecht bij een nieuwe app. De app Debat Direct link) laat je live meekijken bij alle debatten over verschillende onderwerpen die in de Tweede Kamer gevoerd worden. De app werkt zowel op de iPhone als iPad.


Debat Direct-app voor iPad

Debat Direct: live debatten volgen

De app Debat Direct is de afgelopen maanden getest met een selecte groep betatesters en is vandaag voor iedereen te downloaden. In de app is een overzicht te vinden van alle debatten die op de planning staan. Over elk debat zie je een overzicht van het onderwerp, waar het debat gehouden wordt en wie de sprekers zijn. Door op een kamerlid te tikken krijg je zelfs meer informatie over zijn of haar werkzaamheden.

De planning in Debat Direct op de iPhone. Zijmenu met categorieën in Debat Direct op de iPhone.

Een handige functie is de mogelijkheid om notificaties te ontvangen over onderwerpen die je interesseren. Elke vergadering heeft een knop om de notificaties mee te activeren, waardoor je op de hoogte gehouden wordt zodra het debat van start gaat. Je kunt zelfs notificaties per spreker instellen, waardoor je alleen op de hoogte gehouden wordt van het debat als jouw favoriete tweede kamerlid aan het woord is. Via het zijmenu vind je een complete lijst van alle notificaties.

Debat volgen in Debat Direct op de iPhone. Second Screen in Debat Direct op de iPhone.

Via ditzelfde zijmenu kun je bovendien filteren op categorie. Denk bijvoorbeeld aan debatten over Bestuur, Recht of Sociale zekerheid. De app heeft ook een second screen-ervaring die samenwerkt met de debatten op televisie. Door gebruik te maken van de microfoon, herkent de app naar welk debat je zit te kijken, waardoor je de app kunt gebruiken om extra informatie te verkrijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 mei 2016 om 19:42
Onderwerp
Categorie
Apps
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.