Reacties voor: Video van werkende EarPods met Lightning-aansluiting opgedoken

Er is een video verschenen van een werkende set EarPods met Lightning-aansluiting. Deze wordt mogelijk geleverd bij de iPhone 7, omdat deze geen standaard koptelefoonaansluiting meer heeft.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Ligt het aan mij of is die aansluiting verdacht groot? Ik dacht dat zij bij Apple juist alles zo klein mogelijk wilden maken…

  2. Als je, ‘des Apple’s’, dan toch van plan bent om ‘oude technologie’ ter verwijderen ten voordele van nieuwe, dan ik alleen maar bedenken dat men volledig draadloos gaat. Wat is het nut om 1 draadje te veranderen naar een ander draadje. Wanneer andere poorten en de cd-lader uit de Macbook zijn gehaald, dan heeft men er ook geen aparte cd drive met USB bij gegeven. Als Apple de mini-jack effectief verwijdert dan verwacht ik draadloze headphones. Oplossingen als adapters is tegemoet komen aan ‘klagers’ die er altijd zullen zijn en daar heeft Apple nooit naar omgekeken,

  3. Geloof er niks van, de remote ziet er te groot uit en de splitsing van de 2 kabeltjes komt uit de remote… Of zie ik het nou verkeerd

  4. Wat mij niet zo handig lijkt is dat door het ontbreken van de 3,5mm aansluiting. Je niet meer de mogelijkheid hebt om je telefoon op te laden tijden het luisteren. Bv met een mophie battery case. Ik hoop dat daar een oplossing voor komt.

  5. Het is toch wel verdacht dat je op geen enkel moment de volledige kabel van de earbuds in beeld te zien krijgt. Zou het misschien kunnen dat we hier 2 aparte kabels te zien krijgen. Het is misschien wat ver gezocht maar het viel me gewoon op. Bovendien stel ik me ook de vraag of je de iPhone dan nog kan opladen als je deze earbuds in gebruik hebt? En dat van die “digital sound” waar ze in de video over spreken is dikke zever.

  6. Leuk in elkaar geknutseld!

  7. Origineel geplaatst door Lennart
    Wat mij niet zo handig lijkt is dat door het ontbreken van de 3,5mm aansluiting. Je niet meer de mogelijkheid hebt om je telefoon op te laden tijden het luisteren. Bv met een mophie battery case. Ik hoop dat daar een oplossing voor komt.

    Ofwel introduceren ze draadloos opladen? Mij lijk het anders ook een stap achteruit.

  8. @Geert:

    Als je, ‘des Apple’s’, dan toch van plan bent om ‘oude technologie’ ter verwijderen ten voordele van nieuwe, dan ik alleen maar bedenken dat men volledig draadloos gaat.

    De Lightning aansluiting is in staat zwaardere hoofdtelefoons aan te drijven op een efficiëntere manier met een betere geluidskwaliteit.
    Draadloos zou geweldig zijn, maar de kwaliteit valt momenteel nog vies tegen.

  9. @Geert: niet bijgegeven nee, die moest je kopen.

  10. Origineel geplaatst door Lennart
    Wat mij niet zo handig lijkt is dat door het ontbreken van de 3,5mm aansluiting. Je niet meer de mogelijkheid hebt om je telefoon op te laden tijden het luisteren. Bv met een mophie battery case. Ik hoop dat daar een oplossing voor komt.

    Origineel geplaatst door Ben
    Ofwel introduceren ze draadloos opladen? Mij lijk het anders ook een stap achteruit.

    Draadloos luisteren is (lang geleden) al geïntroduceerd, als ze dat nog wat verbeteren met al bestaande technieken (aptX of liever nog ALAC codecs bv) is dat een veel logischer ontwikkeling.
    Draadloos laden wordt echt zwaar overschat en kent meer na- dan voordelen, zoals (gebrek aan) reikwijdte en snelheid…

  11. @Lars: Sluit ik me bij aan. Ik denk dat Apple deze optie houdt voor ‘audiofielen’ of mensen die inderdaad meer kwaliteit willen. De nu bijgeleverde headphones zijn kwalitatief niet veel beter dan draadloos, en voor de ‘massa’ meer dan voldoende.

  12. @Dries: Yup, dus ik heb zo’n klein vermoeden dat adapters etc apart verkocht worden en een set draadloze EarPods bijgeleverd wordt.

  13. Fake. de volume module op de orginele apple EarPods zit aan de rechter zijde van de hoofdtelefoon en niet op de splitsing ervan. Lijkt een goedkope chinese replica. tevens zoals eerder genoemd in reacties hierboven is de lightning connector wel heel erg groot. ik zou niet te veel waarde hechten aan de authenticiteit van dit bericht.

  14. Ze zijn niet zo slim beZig ik denk dat er heel veel nu richting een Android foon gaan ik ga hier in iedegeval niet in mee vind het zwaar onhandig en vind dit gewoon weer is raar gedrag van apple

  15. @Patrick: Ja en uiteindelijk ben jij degene die ‘m als eerste koopt.
    Mensen die het hardst roepen dat ze de nieuwe iPhone niet kopen zijn juist degene die ‘m direct hebben bij lancering en dan vol lof zijn over het product. Is elk jaar weer hetzelfde 😉

  16. Weetje waar ik echt op zit te wachten.. Tijdens de release note van de iphone 7 dat als apple het heeft over die 3,5mm jack of over die lightening earpods, of het publiek dan als schapen gaan lopen klappen 👏👏 of juichen.

    Zou echt triest zijn.

  17. Mooi. Tijd dat die oude analoge 3.5mm jack de schop op gaat.
    Voor degene die het zich afvragen: Als dit de echte is, dan zal de grotere lightning connector zeer waarschijnlijk de DSP bevatten.

  18. Origineel geplaatst door Anonymous
    Mooi. Tijd dat die oude analoge 3.5mm jack de schop op gaat.

    Voor degene die het zich afvragen: Als dit de echte is, dan zal de grotere lightning connector zeer waarschijnlijk de DSP bevatten.

    Tsja, zou kunnen maar een DAC is waarschijnlijker – zonder DAC heb je niet zoveel aan (alleen) DSP, onze oren zijn nog steeds analoog en zullen dat ook altijd blijven 😏

    Het zou sowieso feitelijk niets meer zijn dan het verplaatsen van die DAC van binnen je iPhone naar net erbuiten, maar het effect daarvan wordt door sommige deskundologen kennelijk zwaar overschat. Er valt veel meer winst te behalen met een betere DAC dan met eentje van vergelijkbare kwaliteit elders in de keten van (digitale) bron naar (analoog) oor onderbrengen. 😕

    #klok&klepel

  19. Origineel geplaatst door Filip
    Het is toch wel verdacht dat je op geen enkel moment de volledige kabel van de earbuds in beeld te zien krijgt. Zou het misschien kunnen dat we hier 2 aparte kabels te zien krijgen. Het is misschien wat ver gezocht maar het viel me gewoon op. Bovendien stel ik me ook de vraag of je de iPhone dan nog kan opladen als je deze earbuds in gebruik hebt? En dat van die “digital sound” waar ze in de video over spreken is dikke zever.

    Dat viel mij ook meteen op aan deze video! Misschien is het te ver gezocht maar ik geloof ook niet dat we hier iets gezien hebben wat ook daadwerkelijk zo bestaat. Apple kennende zouden ze het anders vormgeven.

  20. Betere geluidskwaliteit zou kunnen, maar dat ga je niet merken met de earbuds. Daarvoor heb je een betere koptelefoon voor nodig. Voor bijgeleverde dopjes vallen ze mee. Maar vergeleken met high-end koptelefoons is het nog steeds prut.

    Heb hier een Sennheiser IE7 liggen (€170) en een Bose QC20 (€299). Die gaan echt niet weg, dus wordt denk ik een 6S of een Android.

    Na 8 jaar ben ik een beetje klaar met Apple. Dell heeft fijnere laptops nu. Cinema Display komt maar niet. En nu een iPhone zonder jack. Zal op termijn de juiste keuze zijn. Maar voor mij komt het te vroeg. Wil geen koptelefoon die het alleen op de iPhone doet. Ik luister op mijn werk vaak via mijn laptop en die heeft geen lightning.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.