Reacties voor: Dummy toont kleinere notch voor iPhone 13

Echt mooi ziet het er niet uit, maar het geeft wel een indruk hoe de iets kleinere notch van de iPhone 13 Pro eruit kan zien. De foto werd gedeeld door de Japanse site Mac Otakara.
Lees het complete artikel → Dummy toont kleinere notch voor iPhone 13
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Opmerkelijk genoeg vind ik dit lelijker dan de originele notch.

  2. Zou fijn zijn als batterijpercentage dan weer weergegeven kan worden

  3. Het blijft een smet op een mooi toestel.

  4. Ze kunnen beter die notch bovenop plaatsen, net zo iconisch en dan weet je gelijk wat boven en onder is

  5. Ben ik de enige die de notch wel prima vind en het echt bij een iphone hoort? Van mij hoeft hij niet persee kleiner. Ik stoor me ook niet aan het formaat van de notch.

  6. @Melvin: Ik heb precies het zelfde, enige wat ik mis is de batterijpercentage zonder naar beneden te swipen.

  7. @Melvin: Nee, je bent zeker niet de enige. Persoonlijk heb ik het nooit een probleem gevonden, of lelijk. Veel mensen beseffen niet dat er nog veel functionaliteit in de Notch zit verwerkt, die anders niet of niet goed zou werken. Ik behoud liever functionaliteit met Notch. Mij heeft de Notch nog nooit zin de weg gezeten.

  8. @Melvin: Ik ook, die huidige notch is zo populair en als je een scherm met zo’n notch ziet weet je meteen dat is een iPhone.
    Denk niet dat ze dat zo vroeg gaan veranderen het is pas 4 jaar geleden dat er een vernieuwing kwam.

    Dus je kan ongeveer in 2026 als  50 jaar bestaat een redesign verwachten. Er komen waarschijnlijk nog meer toffe dingen.
    Afwachten maar…..

    Groet van een 24/7  Fan

  9. @Melvin: Nou ja op zich zou best kleiner wellicht kunnen, niet dat ik mij stoor maar het kan prima.

    Het blijft nog altijd beter dan zo lelijk punch hol gat, snap niet dat android gebruikers zich daar niet aan irriteren.
    Het heb je scherm dan ergens op je scherm een zwarte vlek, en rond om die zwarte vlek gaat je scherm gewoon verder(Dus je moet constant naar die lelijk vlek kijken van je front camera).

  10. Grappig dat er mensen zijn die de notch als een ‘feature’ of zelfs als een stijlelement/-icoon zien.

    Het is in mijn ogen een soort van noodzakelijk kwaad. Ik heb er zelf bij gebruik enigszins last van, vind het absoluut niet mooi en mis vooral de mogelijkheid om het accupercentage te kunnen tonen, wat Apple heeft opgeofferd vanwege ruimtegebrek.

  11. De bezels vd SE zijn wel echt aan hun pensioen toe. Ook voor semi budget niet meer acceptabel, toestel onder de 200 daar kun je t nog van accepteren. Bij de eerste SE had je dat verschil ook niet, die was qua uiterlijk gelijk aan de duurdere modellen ( ja niet het frame, dat is ook niet hinderlijk, de voorkant was gelijk, alleen kleiner, dat zou nu ook moeten. Dan kun je wel nog lcd toepassen en Touch ID in de zij knop.

  12. Origineel geplaatst door Melvin
    Ben ik de enige die de notch wel prima vind en het echt bij een iphone hoort? Van mij hoeft hij niet persee kleiner. Ik stoor me ook niet aan het formaat van de notch.

    Ik stoor me er ook niet aan, ik heb de iphone in darkmode staan dan valt de notch sowieso al minder al op!

  13. Origineel geplaatst door Tony
    Ik stoor me er ook niet aan, ik heb de iphone in darkmode staan dan valt de notch sowieso al minder al op!

    Ik stoor me er ook niet aan. Heb mijn telefoon ook in darkmode. Wel zou ik graag de optie willen hebben om het batterijpercentage weer te zien. Dat mis ik nu wel een beetje tov van mijn oude 6s plus.

  14. Tjonge… misschien scheelt het wel een millimeter 🙄. Ik vind het pas nieuws als Apple erin slaagt de camera onder het scherm te maken en de het speakertje in de bovenrand. (Dat is geen microfoon, volgens mij) Hoewel ik ook niet veel last van de notch heb, is het soms lastig, bijvoorbeeld als bij een foto iets achter de notch verdwijnt. Vreemd genoeg zijn ook sommige apps niet aangepast aan de notch, waardoor de link om een bericht te twitteren net achter de notch zit. Dan is het lastig. Doel moet zijn een scherm van rand tot rand.

  15. Als dit zo is waarom zouden ze de selfie camera dan niet in het midden van de notch plaatsen, dat zou symetrisch zijn en strakker ogen. Lijkt me dat juist apple over zulke dingen na zou denken.

  16. van mij mag hij helemaal weg die notch, met filmpjes kijken mis je toch een stuk van je film als je het volle scherm gebruikt

  17. Een iPhone van LEGO…!! Cool! 😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.