Drama: 14-jarig kind wil per se iPhone kopen

Een verwend 14-jarig kind vraagt op een forum hulp omdat hij op 15 juni echt een iPhone móet hebben. Maar andere forumbezoekers zien de noodzaak niet zo.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

huilbabyIn het forum van MacRumors is de afgelopen dagen een tranentrekkende discussie gaande. Een 14-jarige tiener met $6.500 op z’n spaarrekening wil koste wat kost een iPhone hebben. Wij moeten hem daarbij helpen.

De 14-jarige heeft een serieus probleem: hij woont in een rijke wijk, waar 95% van de kinderen een mobiele telefoon heeft, waar ouders geld genoeg hebben om de studie van hun kinderen te betalen en kinderen te lui zijn om te werken. Nou ja, ze willen wel werken, maar het moet niet te zwaar werk zijn en het moet flink wat fooien opleveren. Het dilemma van mrat93: hij is een “desperate teenager in desperate need” Hij zit met een contract tot 15 maart 2008 opgescheept, maar hij moet en zal de iPhone hebben, op 15 juni en geen dag later. Op zich zijn het geen rare vragen: hoe kom ik van mijn oude contract af, hoe krijg ik mijn ouders gek genoeg, hoe spaar ik genoeg geld bijelkaar om er eentje te kopen? Maar de reacties nemen al snel een grimmige wending: water en brood zijn eerste levensbehoeften, een iPhone is dat niet! De tiener denkt er anders over:

“Let me rephrase, I *need*, meaning *really want* the iPhone the day it is out.”

En dan de geniale schrijffout:

“… a lot of things I said then were high-pathetical”.

Pathetical indeed… laten we dit soort wanhoopsverhalen op forums voortaan negeren, net als de bedelverhalen van mensen vanwege hun hond, kinderen, zieke moeder of handicap geen iPhone kunnen kopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2013, 16:32
Categorie Providers
Onderwerpen kinderen, kopen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.