Tip: bespaar $200 op de prijs van de iPhone

Straks de iPhone kopen en geld toe krijgen? Volgens deze tip kun je met een Nokia N75 of BlackBerry Pearl geld verdienen en de periode tot de iPhone overbruggen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

nokia n75Deze tip sluit mooi aan op onze eerdere tip om de aankoop van de iPhone goed te praten. Als je op dit moment zonder abonnement zit of je abonnement loopt bijna af, dan kun je zo’n $200 verdienen door nu al een gloednieuwe telefoon te kopen. Maar kies wel een gewild model!

De tip op Clicks & Bits houdt het volgende in:

  1. Neem een abonnement en kies een populaire telefoon zoals de Nokia N75 of de BlackBerry Pearl. Je krijgt er een fikse subsidie op en kunt de komende maand genieten van de bewonderende blikken op je gloednieuwe telefoon.
  2. Wanneer de iPhone beschikbaar komt koop je ‘m voor de gewone prijs.
  3. Zodra je de iPhone in handen hebt verkoop je de Nokia of BlackBerry op eBay, waar de losse toestelprijzen veel hoger liggen dan de prijs die jij bij afsluiting van een abonnement hebt betaald. De marktprijs van de N75 en Pearl ligt op dit moment ruim $200 boven de prijs die je bij het abonnement had betaald.

Hoewel het geen recept met succesgarantie is, kan het een idee zijn om de periode tot een nieuw toestel te overbruggen – met geld toe!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2007, 3:25
Categorie Providers
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.