DJI Osmo Mobile 6 in actie

Reacties voor: DJI Osmo Mobile 6 gimbal voor iPhone start drie keer sneller op

Met de nieuwe iPhone actiemodus voor video heb je (volgens Apple) geen gimbal meer nodig. Toch brengt DJI nog gewoon een opvolger van de Osmo Mobile uit. Versie 6 heeft een ingebouwd schermpje en een zoomwiel aan de zijkant.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Onderwerpen

Reacties: 3 reacties

  1. Ben benieuwd, heb hem besteld.
    Hoewel de stabilisatie echt steeds beter wordt in de iPhone en een gimbal voor de meeste opnames onnodig is, blijf ik het tof vinden om soms voor dat stukje extra te gaan in het maken van beelden. Daar helpt een gimbal goed bij.

  2. Ik heb deze ook besteld omdat ik het zonder een goede handgreep of gimbal een iphone niet prettig is om filmen en ik erger me dan ook vaak als ik zie dat veel filmpjes in de verticale stand zijn gemaakt. Op een iphone terugkijken gaat nog wel maar via een monitor of tv vind ik het een ramp. Bij korte shotjes gaat het nog wel maar je gaat op je tv of in de bioscoop toch ook niet verticaal kijken naar een film.

  3. Helemaal eens, horizontaal kijken is en blijft het fijnst maar wat je steeds vaker ziet is dat verticaal steeds vaker word gepromoot via socials in bijv. ‘Reels’ middels instagram, Facebook maar ook Shorts in YouTube.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.