Djay Pro op iPad Pro

djay Pro: professionele mix-app met slimme iPad Pro ondersteuning

Mac-app djay Pro is vanaf nu ook beschikbaar op de iPad. De professionele dj-app heeft allerlei opties, en gaat een stuk verder dan de bestaande djay iOS-apps. Zeker op de iPad Pro komt de app goed tot zijn recht.

djay-Pro-iPad-Pro

djay Pro is een bekende naam voor menig discjockey. Op de Mac is de app al geruime tijd populair, en de djay-apps op iOS worden ook goed gewaardeerd. Die populariteit zal de komende tijd alleen maar toenemen. Vanaf vandaag is de professionele versie djay Pro namelijk ook beschikbaar op de iPad, met wat speciale trucjes voor de iPad Pro.

djay Pro (link) lijkt alles in huis te hebben waar de professionele en hobby dj op zit te wachten. De app is duidelijk gebaseerd op de djay-apps die al langer beschikbaar zijn op iPhone en iPad, al gaat Pro op alle vlakken een flinke stap verder. djay Pro was voorheen alleen als Mac-app beschikbaar.

Monteer naast muziek ook 4K video’s met djay Pro

Met djay Pro kun je vier decks op je scherm zetten, en is het mogelijk om maximaal vier audiosporen tegelijk te gebruiken. Het is zelfs mogelijk om 4K video’s in djay Pro te bewerken, zodat je meteen een videoclip bij je mix in elkaar kunt bouwen.

Om het mixen en matchen van muziek zo gemakkelijk mogelijk te maken, ondersteunt djay Pro iOS 9 multitasking. Handig om een andere (muziek?) app tegelijk open te hebben staan, of om in een notitie-app snel wat aantekeningen weg te zetten.

Als je een iPad Pro hebt kun je helemaal los met djay Pro. Zo ondersteunt de app het Smart Keyboard van Apple’s grote tablet, zodat je meer dan 70 shortcuts kunt gebruiken om snel een effect toe te voegen of actie uit te voeren. Daarnaast is het grotere scherm van de iPad Pro natuurlijk bij uitstek geschikt om een professionele mix op in elkaar te draaien.

Met een abonnement op Spotify heb je bovendien nooit een gebrek aan muzikaal materiaal. De app integreert Spotify namelijk volledig, zodat je in een handomdraai hele afspeellijsten kunt importeren. Volgens ontwikkelaar Algoriddim kun je het geluid op de hoogste kwaliteit exporteren. Video’s worden in full HD met zestig frames per seconden geëxporteerd.

djay Pro is beschikbaar voor alle iPads waar iOS 8.0 of hoger op draait. De app is tijdelijk met dertig procent korting verkrijgbaar voor €19,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2015, 20:40
Categorie Apps
Onderwerpen dj, ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.