Scanbot voor iPad

Scanbot 5.0 introduceert folders met iCloud Drive-synchronisatie

De populaire scan-app Scanbot introduceert in versie 5.0 eindelijk de langverwachte folderfunctie. Deze folders synchroniseren met iCloud Drive, zodat je er op al je apparaten toegang tot hebt.

Scanbot-5

De populaire documentenscanner Scanbot heeft het er vandaag maar druk mee. Niet alleen worden ze tweemaal genoemd in Apple’s lijst met favoriete apps van dit jaar, maar er staat ook een omvangrijke update voor de app te wachten in de App Store.

Versie 5.0 van Scanbot (link) voegt de langverwachte folderfunctie toe, zodat je de ingescande documenten nu gemakkelijk kunt bundelen in een aparte map. Tot nu toe stonden al je gescande bestanden in een grote lijst onder elkaar, wat het een heel karwei maakte om iets terug te vinden van een paar weken geleden.

Scanbot-folders met iCloud Drive-synchronisatie

Deze folders kunnen gesynchroniseerd worden met iCloud Drive, zodat je de inhoud ervan op al je iOS-apparaten en Mac kunt inzien. Om gebruik te maken van de nieuwe folderfunctie van Scanbot heb je wel Scanbot Pro nodig. De Pro-functies kun je met een eenmalige in-app aankoop van €4,99 ontgrendelen.

Eind augustus kreeg Scanbot nog een grote update die de app een nieuw uiterlijk gaf, ook kun je sindsdien aan de slag met workflows.

Scanbot werd eerder vandaag benoemd door Apple als een van de beste apps van het jaar 2015. Als je benieuwd bent naar de andere apps die in deze lijst staan, kun je terecht bij het onderstaande artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2015, 19:15
Categorie Apps
Onderwerp scanbot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.