Disney Plus

Reacties voor: Prijsverhoging bij Disney+ gaat op 1 november in: profiteer nog snel van de oude prijs!

Bij Disney+ gaan de prijzen opnieuw omhoog. Het is al de tweede keer dat Disney+ in 2023 een prijsverhoging doorvoert. Het is een prijsverhoging van 10%, maar er komen wel goedkopere bundels voor in de plaats zodat er meer keuze is.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Tsja, het is te verwachten. Alle prijzen stijgen, dus deze ook. Keuzes maken welke streaming diensten je gaat gebruiken.

  2. Is dit ook via India voor een fractie van de prijs te krijgen?

  3. Optijd opgezegd. Bij launch 69,90 per jaar toen 89,90 en nu al 99,90 dat is 30 euro / de helft duurder. Ik kijk wel verder bij netflix, hbo max en amazon prime. Mocht ik echt iets willen zien bij disney zet ik hem aan voor maandje en netflix uit en wissel ze weer.

  4. Origineel geplaatst door Rayvano
    Optijd opgezegd. Bij launch 69,90 per jaar toen 89,90 en nu al 99,90 dat is 30 euro / de helft duurder. Ik kijk wel verder bij netflix, hbo max en amazon prime. Mocht ik echt iets willen zien bij disney zet ik hem aan voor maandje en netflix uit en wissel ze weer.

    Precies. Ook opgezegd.

  5. Ik ben vanaf dag 1 lid. Kreeg een paar dagen geleden een e-mail dat mijn jaar abonnement wordt verlengd en dat het mij €89,90 gaat kosten. Ik zelf vind het wel een schappelijke prijs voor een jaar.

  6. Disney+ vind ik persoonlijk de minste van het streamingsaanbod. Ieder half jaar pak ik 1 maand Disney + voor de nieuwe films. Jaarkosten € 19,98

  7. Door een Turkse App Store account aan te maken en daar een Turkse giftcard in te zetten en dan Disney+ te downloaden via de Turkse App Store kun je Disney+ voor 25 EUR/jaar krijgen

  8. (Red.) Artikel uit januari over eerdere prijsverhoging bijgewerkt voor nieuwe prijsverhoging vanaf november.

  9. Ehm mijn jaarabonnement loopt nog door tot en met januari. Kan ik nu dan wel verlengen ofzo voor deze prijs? Of pies ik naast de pot?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.