Reacties voor: Nieuwe details over iPhone 7: vlakke camera, geen antennestrepen

Nieuwe geruchten wijzen op een iPhone 7 waarbij de camera niet uitsteekt en er geen duidelijke antennestrepen meer zichtbaar zijn. Zou het kloppen?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 50 reacties

  1. Hoop het maar!

  2. Ik vind de strepen inmiddels allang niet meer storend. En de uitstekende camera heeft me nooit gestoord. Zoals op de render vind ik hem ook niet perse mooier, eerder saaier.

  3. Ik hoop het maar!!!, want deze iPhone 6s van € 800,00 die ik nu heb en de iPhone 6, van ook € 800,00, die ik daarvoor had zijn mij toch spuug lelijk, ik had ze er beide bijna niet om gekocht…

    sarcasme off…

    Ziet er mooi clean uit, maar om over een wereldschokkende verbetering te spreken… is eerder een kleine fine tuning,

  4. De antennestrepen horen juist bij een iPhone. Een uniek karakter en storen me totaal niet.
    Door een platte cameralens oogt het concept op de foto welke bij het artikel erg saai.

  5. Helemaal top! 👍🏽
    Belangrijkste verbetering: geen uitpuilende camera!
    De strepen vond ik minder storend.
    Nu nog waterdicht en ik ga ervoor hoor:)

  6. Ik heb liever antennestrepen en uitstekende camera.

  7. Ik heb liever een iPhone die een streepje voor heeft en een camera die uitstekend presteert. Dus.

  8. …doe dan meteen ook die andere strepen weg. Nu ziet het er nóg raarder uit. Stop er wat glas ofzo.. Of maak hem als de iPod touch, dat ziet er gewoon goed uit.

  9. Nu dat appeltje weg op de achterkant en hij is af
    Kan lifeproof een zwarte nude case maken die aan de achterkant ook geheel zwart kan zijn zonder zo’n onzinnig doorzichtig vlak.

  10. @@rno:Dat appeltje is het mooiste van de hele IPhone!!!!

  11. iPhone 7 begint echt op uitgeklede versie van de Plus te lijken mocht dit kloppen. Misschien een idee om poll te houden wat iPhone gebruikers van vinden omtrent mindere specs kleinere scherm?

    Ik vind iPhone 6s echt net gaan, Plus model is voor mij toch iets te groot, dan koop ik liever iPad mini of air.

  12. @Sil: is dat waarvoor je een iPhone koopt dan? Dan zal tie nooit in je broekzak zitten zeker?

  13. Ik heb nog nooit problemen gehad met die antenne strepen en vond ze zelfs mooi. En die uitstekende camera tja dat was idd een misser maar ook hier stoor ik mezelf ni helemaal niet meer aan. Mag van mij wel in de iPhone verwerkt worden.

    Voor de rest zie ik gewoon een iPhone 6.

  14. Origineel geplaatst door Dominic
    De antennestrepen horen juist bij een iPhone. Een uniek karakter en storen me totaal niet.
    Door een platte cameralens oogt het concept op de foto welke bij het artikel erg saai.

    Grapjas. Hier is HTC mee begonnen met de M7. Bijna exact hetzelfde.

  15. Ik vind het een lelijk ding zo zonder de strepen. Ik hou het mooi bij de 6!

  16. Lijkt veel op de Samsung Galaxy S7…of is het nou andersom..?

  17. Origineel geplaatst door @rno
    @Sil: is dat waarvoor je een iPhone koopt dan? Dan zal tie nooit in je broekzak zitten zeker?

    Nee net als alle concurenten altijd meer een logo of het bedrijfsnaam in je zicht zien (bedoel ik dus op de voorkant van je phone) dat is pas beter..

  18. Ik zou extreem blij zijn als die lelijke lijnen helemaal weg zijn. Heb ook nooit begrepen waar ze ze niet faux aluminum hadden gespoten. Helemaal er op die roze en goude daar hebben ze niet eens geprobeerd ze een beetje stijlvol weg te werken.

  19. Jeeeetje, dit is de stap om een iphone 7 te kopen, ik wou de 6 niet kopen aangezien ik die strepen en lens erg storend vond. Dit vind ik de 800 euro zeker waard!

  20. Nou als de iPhone nog dunner word dan ga ik toch nog maar eens toen keer nadenken als ik hem wil kopen

  21. Lekker boeiend die strepen. Als je je daaraan irriteert ben je zo iemand die zich overal druk om maak. Genoeg hebben ook nog een hoesje

  22. Origineel geplaatst door @rno: Nu dat appeltje weg op de achterkant en hij is af
    Kan lifeproof een zwarte nude case maken die aan de achterkant ook geheel zwart kan zijn zonder zo’n onzinnig doorzichtig vlak.

    Eerder die prullenbak weg op de achterkant.

  23. Dan zeker de 5se. Dit is een saai toestel tov de 6.

  24. Hypocriete massa ten top. Bekijk even de reacties op de renders van de iPhone 6 vóor de launch.

    “afzichtelijk die strepen en een uitpuilende camera? Ik hoop dat dat een grap is. Wat slecht”.

    Nu..

    “Zonder die strepen is de iPhone maar saai en die uitstekende camera siert ‘t ontwerp”.

    Wow..

    Om dan toch mijn persoonlijke mening te geven. Ik heb mij nooit gestoord aan de strepen. Ook niet voor de launch. De camera vond ik wel minder, maar dat was meer uit bezorgdheid.

    Persoonlijk vind ik dit nieuwe, potentiële ontwerp er beter uit zien dan de huidige lijn. Net wat meer subtiliteit.

  25. @Sander: Je haalt me de woorden uit de mond.

  26. Hoezo geen antenne strepen?!? Ze gewoon verplaatst naar boven en beneden.
    Ik dacht dat het de lichtval was maar de strepen zijn er nog gewoon

  27. Mooie achterkant. Lekker strak !
    Alleen nu nog die prullenbak en de rest van de tekens weg (behalve apple logo !) en hij is helemaal af.

  28. Design blijft wat mij betreft prima in orde op één storend punt na:
    De powerknop en de volumeknoppen die precies tegenover elkaar zitten. Ik druk regelmatig per ongeluk zowel de powerknop als een volumeknop tegelijk in. Je moet hem natuurlijk tegendruk geven en dat doe je dan precies aan de andere kant. Logisch dus dat dat gebeurt. Hebben andere mensen daar ook last van?
    Qua design is het natuurlijk wel symmetrischer zo, maar ja…

  29. @Prana: ja dat is precies wat ik ook vervelend vind. Die strepen en camera storen mij vanaf het begin al niet!

  30. @Prana: same here. Echt een design fout v

  31. Heb altijd het gevoel dat jullie hele dagen naar de achterkant van de iPhones zitten te kijken?? Lekker belangrijk wat er aan de achterkant zit zeg. Al zit het helemaal vol met strepen en 2 uitstekende lenzen.

  32. @Prana: Wanneer doe je dat dan als ik hem vast houd met 1 hand kom ik niet eens bij die knoppen, ook als ik hem uit mijn broekzak pak of terug doe kom ik niet bij die knoppen.

  33. Ik zie de achterkant alleen bij het uitpakken,daarna gaat deze in een hoesje.

  34. De antennestrepen hebben me nooit echt gestoord en zijn feitelijk al vanaf de eerste iPhone aanwezig. Alleen had je daar 1 dikke streep waar de antennes achter zaten.

    Ik ben blij dat de iPhone een uitstékende camera heeft, maar dat hij úitsteekt, vind ik een grote designfail. Ik ben blij dat de nieuwe iPhone dat niet meer heeft, tenminste op basis van de huidige geruchten.

    Wel denk ik dat de iPhone 7 er toch wat anders gaat uitzien. Tot nu toe leken alleen de “S” modellen op hun voorganger en werd ieder nieuw “nummer” gewoon nieuw ontworpen. De iPhone 7 zal vast wel duidelijk als iPhone herkenbaar zijn, maar zal meer van de iPhone 6(S) afwijken dan met alleen de antennestrepen en die camera.

    En ik denk inderdaad dat de dubbele camera alleen voorbehouden is aan het Plus model, omdat dat in de gewone iPhone 7 teveel ruimte zou innemen.

    @Prana: Dat vind ik inderdaad ook zeer storend. Plus dat ik nog steeds regelmatig op de bovenkant van het toestel druk, op de plek waar nu geen knop meer zit…

  35. Ik begrijp niet waarom die strepen perse wit moeten zijn.. Kunnen ze niet gewoon dezelfde kleur krijgen als het toestel? Op deze manier is het helemaal lelijk. Dan is het bij de huidige 6 en 6S veel mooier!

  36. Dit zou nog best wel eens een heeeeel slecht verkoop jaar voor Apple kunnen zijn. Weer die zelfde look.. Kom op zeg. Voor mij is het over met Apple ik ga voor de Apple met afgeronde randjes. Of is dat de samsungs6 edge of was het de s7 edge in de maak? Apple loopt achter zichzelf aan.

  37. Voor mijn part behouden ze dezelfde cameramodule, maar maken ze de iPhone net iets dikker zodat ze er flush in past. En weet je wat, die extra plaats over? Plaats er gewoon een grotere batterij in!

  38. Jammer als er geen veel veranderd uiterlijk is.

  39. Ooit kocht ik een iPhone 4, super toestel en mooi ook. Nu heb ik een 6, prima telefoon maar over het design kunnen we ook gewoon eerlijk zijn, wat een drama. Camera steekt uit, antennelijnen, door de ronde zijkanten glijdt hij uit de handen, power en +- knoppen tegenover elkaar. Het ‘maar ik heb er geen last van’ argument vind ik echt onzin, Apple pretendeert compromisloos perfectionisme en dat klopt sinds de 6 gewoon niet.

  40. ik lees even door de reacties heen en er zijn enkele mensen die zeggen dat ze het lelijk/kaal vinden zonder antenne strepen en/of een platte camera, maar ik denk dat het gewoon een kwestie is van wennen net als toen Apple met de iPad Air kwam. Voor mij is het in ieder geval een kwestie van wennen.XD

  41. Het is allemaal nog niet zeker natuurlijk, maar ben wel een beetje teleurgesteld dat het design niet veel veranderd.

    Want als ik heel eerlijk ben is de galaxy s6 edge enorm knap van design.

    Ik had de iPhone 6 en nu de 6s. Als de 7 bijna hetzelfde blijft zie ik geen reden meer om te upgraden.

  42. Alsof het uiterlijk van de telefoon de enige reden is om voor de iPhone te kiezen. Hell to the no dat ik voor een Android telefoon ga, ongeacht hoe mooi het ding dan ook mag zijn. For the record, ik vind de 6 een prachtige telefoon.

  43. Apple maakt altijd al sinds het begin de mooiste telefoons… Dat weten we nu wel.
    Ben meer benieuwd naar de binnenkant en of ze nog gaan innoveren. Anders kun je gewoon je Iphone 6 houden

  44. Origineel geplaatst door Prana
    Design blijft wat mij betreft prima in orde op één storend punt na:
    De powerknop en de volumeknoppen die precies tegenover elkaar zitten. Ik druk regelmatig per ongeluk zowel de powerknop als een volumeknop tegelijk in. Je moet hem natuurlijk tegendruk geven en dat doe je dan precies aan de andere kant. Logisch dus dat dat gebeurt. Hebben andere mensen daar ook last van?

    Eens! Maar ik dacht dat ik de enige was. Overkomt me meerdere malen per dag.

  45. Voor de streepjes-fanaten: volgens geruchten komt er een mod-kitje voor jullie uit zodat je je iPhone 6 uiterlijk kan terugkrijgen…

  46. Ik vind de uitstekende camera juist mooi. Wat mij betreft blijft dat gewoon zo.

  47. Dit zou dan de eerste nieuwe iPhone (non-S-versie) die geen nieuw design krijgt!

    iPhone
    iPhone 3G < nieuw design
    iPhone 3GS
    iPhone 4 < nieuw design
    iPhone 4S (antennestrepen op andere plaatsen)
    iPhone 5 < nieuw design
    iPhone 5S (andere homeknop)
    iPhone 6 < nieuw design
    iPhone 6S
    iPhone 7 < GEEN nieuw design??!

  48. Grappig al die reacties over het design hier en daar .. En dan verdwijnt de iPhone bij 80% in een spuuglelijk hoesje en zie je die strepen 2 a 3 jaar niet.

  49. @Jordy:

    Ask jony ive.. Hij besteed soms weken aan de allerkleinste detail van binnen tot buiten tot aan de vorm van een rand en tot de kleur van de behuizing van binnen die je waarschijnlijk nooit zult zien.

  50. Ik zou ook extreem blij zijn, het beheerst mijn leven zelfs momenteel die onzekerheid

    Origineel geplaatst door Oscar
    Ik zou extreem blij zijn als die lelijke lijnen helemaal weg zijn. Heb ook nooit begrepen waar ze ze niet faux aluminum hadden gespoten. Helemaal er op die roze en goude daar hebben ze niet eens geprobeerd ze een beetje stijlvol weg te werken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.