Nieuwe details over iPhone 7: vlakke camera, geen antennestrepen

Nieuwe geruchten wijzen op een iPhone 7 waarbij de camera niet uitsteekt en er geen duidelijke antennestrepen meer zichtbaar zijn. Zou het kloppen?

Als je de afbeelding hieronder ziet, zullen meteen twee dingen opvallen: de camera steekt niet langer uit en er zijn geen lange antennestrepen te zien. De render is gebaseerd op nieuwe informatie, die MacRumors in handen kreeg over de iPhone 7.


iPhone 7 render met niet -uitstekende camera, geen antennestrepen

iPhone 7: camera steekt niet uit

Wat echter ook opvalt is dat er niet twee camera’s zichtbaar zijn, waarover in de geruchten ook wordt gesproken. Er hoeft echter geen sprake te zijn van geruchten die elkaar tegenspreken. Apple zou namelijk van plan zijn om lang niet alle uitvoeringen van de iPhone 7 te voorzien van zo’n dubbele camera. Mogelijk gaat het alleen gelden voor de duurdere versies van de iPhone 7 Plus.

Bekijk ook

iPhone 7: alles over dit toestel uit 2016

Wil je alles weten over de iPhone 7? Dan vind je op deze pagina alles over de specs en functies van de iPhone 7. Wat is er verbeterd ten opzichte van zijn voorganger? En is de iPhone 7 nog steeds een goede keuze?

MacRumors liet bovenstaande render maken op basis van informatie van een bron, die in het verleden betrouwbaar bleek. De iPhone 7 zal er qua behuizing uitzien als een iPhone 6 en iPhone 6s, maar met een vlakke camera en zonder antennestrepen. De veranderingen zijn te danken aan een dunnere cameramodule.

Bekijk ook

Prototypes, dummy's, concepten en gelekte onderdelen: wat je moet weten over Apple-geruchten

Er komen regelmatig geruchten over nieuwe Apple-producten naar buiten. Sommige mensen denken dat het om echte Apple-producten uit de fabriek gaat, maar dat is lang niet altijd het geval. Wat is het verschil tussen gelekte onderdelen, dummy's, prototypes en concepten? Dat leggen we in deze gids uit!

De behuizing van de iPhone 7 toont niet meer de bekende antennestrepen. Wel zijn ze nog zichtbaar bij de hoekpunten en aan de zijkant. Onduidelijk is nog of het nieuwe toestel dunner zal zijn dan de iPhone 6s. Als dat het geval is, dan zullen de verschillen in ieder geval klein zijn.

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 50 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.