iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 2 februari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 2 februari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoOp iCulture verschenen er vandaag weer een hoop boeiende artikelen. Zo deden wij een rondvraag bij verschillende scholen in verband met de nieuwe onderwijsfuncties van iOS 9.3. Ook lijkt er een concrete datum te zijn wanneer Apple de nieuwe iPad en 4-inch iPhone aan gaat kondigen. En naar welke WhatsApp-functies kunnen we allemaal uitkijken? Nog veel meer interessant leesvoer vind je in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinies

Nieuws

Apps

Accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Ben je student aan een Fontys Hogeschool? Dan check je snel je rooster en zie je studieresultaten via deze app.
  • Google (gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Google heeft een vierde 3D Touch Quick Action toegevoegd waarmee je willekeurige feitjes op kunt speuren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Weerplaza Buienalert is bijgewerkt met de mogelijkheid om advertenties weg te kopen. Ook is de app makkelijker in gebruik.
  • Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

    Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

    0 reacties

    Reacties zijn gesloten voor dit artikel.