Reacties voor: ‘De iPad bestaat niet meer over tien jaar’

De iPad en andere tablets zoals we die nu kennen, bestaat over tien jaar niet meer. Dat zegt een voorman van Intel in een toespraak in San Francisco.
Lees het complete artikel → ‘De iPad bestaat niet meer over tien jaar’
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Jah en over 10 jaar hebben we ook geen auto’s meer.
    dan hebben we ook allemaal ‘nu nog niet te beschrijven’ product -_-

  2. Lijkt me nogal logisch allemaal. Tien jaar geleden bestonden er ook geen laptops, netbooks en tablets in de de vorm die we nu kennen. De ontwikkeling van deze apparaten zal gewoon door blijven gaan, en over tien jaar zullen we – net als wij nu al doen – terugkijken op de apparaten die in die periode voor antiek worden aangezien.

    Ik begrijp dus niet echt wat het doel is van dit bericht…

  3. ‘De iPad bestaat niet meer over tien jaar’. Je laat ons schrikken. Je kan net zo goed ‘niet meer’ vervangen door ‘enkel’.

    Vlag-lading..

    Maar goed, er was geen betere kop om zo’n nietszeggend bericht nog enig gewicht te geven.. (met alle respect)

  4. @RoRoNL: ‘De iPad bestaat enkel over tien jaar.’?

  5. Dus de iPad 12 zal er nooit komen?…

  6. Wat een journalistiek zeg,
    Kan iphoneclub echt niet beter?

  7. Komop iPadclub, nu weer iets wat we nog niet wisten AJB.

    Het origineel heet Intel predicts tablets, laptops and netbooks will be history in a decade.
    Om daar nou het woordje iPad aan te koppelen en te posten als nieuws…

    Ps lees net dat de 6 vorige berichten dezelfde strekking hebben.

  8. Ik ben het eens met de vice president van intel. Ik ben dan ook benieuwd wat intel gaat doen in de toekomst als de pc achterhaald is. Intel leunt wel heel erg zwaar op de PC.
    Ik vind het artikel zeker journalistieke waarde hebben, omdat ik erg geïnteresserd ben in wat de toekomst gaat brengen. Ik was al een tijdje uitgekeken op de PC en was dus blij met de komst van de iPad. Het nieuwste Mac Os en Windows 8 is behoorlijk geïnspireerd door iOs en Android. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat de ontwikelingen gaan doen en wat de CEO’s daarover te zeggen hebben.

  9. Eindelijk iemand die de bron leest. Gebeurt hier wel vaker dat ‘tablet’ gelijk door iPad wordt vervangen. Of dat het originele, Engelse, bericht best negatief is over een aspect van de iPad en dat er hier bij het Nederlandse bericht er een positieve draai wordt aangegeven.

    Origineel geplaatst door Rene
    Komop iPadclub, nu weer iets wat we nog niet wisten AJB.Het origineel heet Intel predicts tablets, laptops and netbooks will be history in a decade. Om daar nou het woordje iPad aan te koppelen en te posten als nieuws…Ps lees net dat de 6 vorige berichten dezelfde strekking hebben.

  10. IPADCLUB SUCKS

  11. Hierbij wil ik graag Dhr. Rama Shukla voordragen als erelid voor de vereniging “open deur”.

  12. Origineel geplaatst door Jari
    Dus de iPad 12 zal er nooit komen?…

    Whahahhahahhahahhahahhahahhahaaaa

  13. Na december 2012 is er helemaal niets meer (volgens de Maya-kalender) dus waar hebben we het nog over 😉

  14. Origineel geplaatst door iNickNa december 2012 is er helemaal niets meer (volgens de Maya-kalender) dus waar hebben we het nog over

    De iPad is ten dode opgeschreven.. 🙁 waaaaaaaaaaaah.

  15. Ik overweeg nu toch echt de aankoop van de iPad3 maar uit te stellen. Wie weet wat er in 2021 allemaal te koop is.

  16. Precies, laten we met z’n alle de komende 10 jaar geen enkele computer meer kopen, wedden dat de iPad dan nog gewoon bestaat? 😛

  17. This al zo erg dat ik me aan dit soort suggestieve berichtjes niet meer stoor. Btw deze club is er over 10 jaar zeker niet meer als het zo door gaat…

  18. Bestaat de iPad over 10 jaar al niet meer? Laptops en Netbooks ook niet meer? Ik ben benieuwd wat dan wel. Over 10 jaar ben ik pas 24 dus dan ben ik benieuwd wat er bestaat als ik 60, 70 of 80 ben. Ben benieuwd hoelang de computer nog mee gaat. Wie eerder de troon verliest Apple, Microsoft of Google of is er over 10 jaar wel een vierde in dit rijtje. Of is er nog maar 1. De tijd zal het ons leren. Wat ik wel weet is dat er nog heel veel zal komen en zal verdwijnen.

  19. ik heb al nooit een hoge pet op gehad van de ipad club zulk soort onzin berichten bevestigen dit alleen maar, wat een baggersite is dit

  20. @herbivoor: Als in ‘de enige ‘ Maar je begreep de strekking wel..

  21. Je kan ipv zeiken ook gewoon het artikel niet lezen, of een andere site zoeken lijkt mij. Beetje trieste reacties hier. IPadclub = Top!

  22. wel grappig dat de mensen die nagatief praten over de redactie en nieuws dat ze toch zo vaak weer terug komen!
    sjongejonge wat is het toch ook interessant allemaal he!

  23. Origineel geplaatst door borgqueenx
    wel grappig dat de mensen die nagatief praten over de redactie en nieuws dat ze toch zo vaak weer terug komen! sjongejonge wat is het toch ook interessant allemaal he!

    Nou…. dit is geen nieuwssite meer voor mij, maar een fun site… ik ga hierheen om te lachen 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.