Reacties voor: Dashboard X 2.0 nu beschikbaar in Cydia (jailbreak)

Dashboard X 2.0 is uit, een tweak voor jailbreakers waarmee je widgets op je homescreen kunt zetten. Nieuw is de mogelijkheid om de afmetingen van een widget met je vingers te veranderen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. bahhh lelijk en Adroidachtig
    ik zeg niet doen!!

  2. Functioneert niet echt goed, geeft conflicten met Barrel en Iconoclasm. Wilde een widget verkleinen en toen kreeg ik de melding dat dit was uitgeschakeld omdat ik ook Barrel gebruikte, beetje jammer dat dit dan weer niet in de info is terug te vinden voor dat je hem installeert. Over Iconoclasm nog geen melding ontvangen, omdat ik dit gebruik kan ik geen widgets aanmaken i.v.m. mijn aangepaste indeling op het springboard. Is me uiteindelijk gelukt door een gesture in activator te gebruiken. Gaat er dus weer af….

  3. Het screenshot geeft direct mooi aan waarom Apple dit nooit zou doen; rommelig, totaal geen uitlijning, op horizontale uitluining na, de marges kloppen voor geen meter meer. Design technisch is het een drama, en qua UI vind ik het ook nergens op slaan.

  4. Dat is zo Samsung achting

  5. Als je widgets wil moet je een Android kopen. Dat heb ik gedaan

  6. Samusung maakt android niet…. Denk ff na voor je wat zegt

  7. Prachtige feature, nu al voor de JB’ers, binnen een jaar of 2 ook in iOS te vinden.

  8. Samsung maakt wel een GUI voor Android. Dus het klopt deels.

    Ik vind het er niet zo geweldig uitzien. Hou het liever bij de oude manier.

  9. @Martin

    Er is een hele waslijst een mobile substrate add-ons die niet compatible met elkaar zijn. Eerder nog, als er geen specifieke ondersteuning vermeld staat, mag je er vanuit gaan dat er problemen gaan optreden.

    Jammer maar waar..

  10. Ieder z’n eigen keus, ik ben dolblij met QuickNote op SB in plaats van in NC. Nooit meer alle moeite doen om notities openen (heb er een wachtwoord op gezet wegens bepaalde info) en om het NC alleen voor meldingen en agenda te behouden is het extra Dashboard scherm enorm handig (alle widgets zoals NCSettings, Weer en ProtectMyPrivacy daarin) 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.