Opnieuw vermoedelijke foto’s van behuizing en onderdelen iPhone 5

De reparatiedienst iLab heeft foto's gepubliceerd van de volgende generatie iPhone. De foto's tonen een volledig geassembleerd toestel, plus diverse kleine onderdelen.

iphone 5 meer plaatjesAls je maar geen genoeg kan krijgen van gelekte foto’s van de volgende generatie iPhone, kun je je nu verlekkeren aan nieuwe foto’s van iLabFactory. Deze iPhone-reparatiedienst heeft eigen foto’s uitgebracht van een vrijwel volledig geassembleerd toestel, voorzien van nieuwe speaker, een kleinere dockconnector en een headset-aansluiting aan de onderkant. Het zijn details die ook al uit eerdere geruchten bleken.

Hoe dichter de nieuwe iPhone richting massaproductie gaat, hoe meer onderdelen lijken uit te lekken bij reparatiediensten. Deze nieuwe foto’s geven een goede indruk hoe de volgende iPhone er waarschijnlijk uit gaat zien. Meer foto’s zijn te zien bij iLab.cc. Mocht de server daar overbelast zijn, dan kun je de foto’s ook bekijken bij 9to5mac. Naast de geassembleerde iPhone kun je er ook talloze foto’s van knopjes en andere kleine onderdelen zien.

iphone 5 meer plaatjes

iphone-5-knopjes

iphone-5-opengewerkt

iphone-5-onderdeel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2012, 19:52
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp onderdelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.