Dashboard X 2.0 nu beschikbaar in Cydia (jailbreak)

Dashboard X 2.0 is uit, een tweak voor jailbreakers waarmee je widgets op je homescreen kunt zetten. Nieuw is de mogelijkheid om de afmetingen van een widget met je vingers te veranderen.

Dashboard-X-2.0-iPhoneDashboard X maakte voor het eerst echte widgets mogelijk op het homescreen van de iPhone en iPad. Vanaf nu is de opvolger Dashboard X 2.0 verkrijgbaar in Cydia, met een hoop nieuwe functies. Zo kun je de afmetingen van widgets veranderen en is er onderscheid tussen gebruik in landschap- en portretweergave. Was je al gebruiker van Dashboard X, dan kun je gratis upgraden naar versie 2.0. Nieuwe gebruikers betalen $1,99.


Versie 2.0 van Desktop X bouwt voort op het origineel, maar nu met widgets die je met pinch en zoom in grootte kunt veranderen. De app is compleet van de grond herschreven en bevat een nieuw pop-up-menu waarmee je gemakkelijker nieuwe widgets kunt toevoegen. Er zijn nieuwe animaties en je kunt de achtergrond van een widget vervangen door iets wat beter passend is. Verwijder je een widget, dan verdwijnt deze met een grappig slurpeffect.

Dashboard X 2.0 is voor $1,99 te vinden in de ModMyI-repo in Cydia.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.