Reacties voor: Consumenten afwachtend over Apple Watch

Consumenten zijn afwachtend over de Apple Watch. Slechts 7 procent denkt meteen een Apple Watch te gaan kopen, blijkt uit Amerikaans onderzoek.
Lees het complete artikel → Consumenten afwachtend over Apple Watch
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Denk zelf dat ik wel ga kijken wat het is en of het me zal bevallen. Maar de aankoop moet toch nog maar even wachten. Denk dat versie 2 toch beter zal worden.

  2. Ik wil hem eerst om mijn pols hebben en daarna ga ik oordelen. Ook moet het model wat ik wil ook de goede prijs hebben.

  3. Ik heb er ook nog niet zoveel mee. Eerst maar afwachten wat het te bieden heeft. Voor een horloge, waarvan je nu al weet, dat de 1e versie snel verouderd is €299 veel geld.

  4. Ik zit al sinds de “Knightrider” te wachten op een smartwatch en zal zeker proberen om zsm een Apple watch te scoren. Dat het horloge nog niet “pefect” zal zijn neem ik op de koop toe.

  5. Ik ga toch op model 2 wachten. Ik vind hem zelf nog iets te dik en de batterij duur is niet heel lang zeggen ze. Misschien zijn die dingen toch beter bij de Apple Watch 2

  6. Ik zie ook het nut er nog niet zo van in. En dan nog dagelijks opladen. Voor driehonderd euro. Ik wacht

  7. Ook ik vind een smartwatch (nog) niet nodig. Als je wilt weten of je een melding hebt, kijk je toch af en toe op je mobiel en je bent toch klaar? Daarnaast zal de Apple Watch 1 weer snel verouderd zijn, net als de iPad 1 en de iPhone 2G/3G. Dat zorgt ervoor dat veel kopers zullen afwachten op een betere versie (als die er tenminste komt). Als je een mooi horloge wilt is een traditioneel merkhorloge toch echt een aankoop waar je veel langer plezier van kan hebben.

  8. Voor mijn geen Apple Watch. Zie er vooralsnog geen toegevoegde waarde in. Bij de lancering van iPad 1 was ik direct verkocht vanwege ereader functie, makkelijk surfen en emailen en een handzame computer voor onderweg. De Watch zie ik echt als een extra display van de iPhone.

    Ik kan me wel voorstellen dat gebruikers van de iPhone 6+ een extra kleiner display willen gebruiken en niet iedere keer hun Phablet uit de tas hoeven te pakken.

  9. Waarom toch dat verschrikkelijke scrollwieltje
    Ik dacht dat er sinds de iPod iets slimmers wad

  10. mijn eerste reactie was:”wow, die wil ik koste wat kost!” Nadat meer bekend werd over beperkingen (accu duur ca 12 uur voor leeg, vooral extra beeldscherm met sensoren voor iPhone, zonder iPhone sterk beperkt in functies) ben ik minder gemotiveerd. Ik heb een echt horloge met interessante extra functies (kompas, hoogte, etc.) gekocht dat 12 jaar niet hoeft te worden bijgeladen en meet mijn lichaamsfuncties voorlopig wel met iPhone zelf. Kan ik voorlopig ook op vakantie naar gebieden buiten gsm-dekking en weet dan nog steeds hoe laat het is als mijn iPhone inmiddels leeg is. Want zo’n set zonnecellen op mijn jas, dat gaat ‘m ook niet worden.

  11. Ik ga hem zeker een keertje uitproberen, maar ik wacht gewoon op het tweede model tot ik ‘m daadwerkelijk ga kopen. Want zoals al gezegd is zal het eerste model snel verouderd raken. Het tweede lijkt me persoonlijk dan een betere keuze.

    Ben in elk geval enorm benieuwd naar de Apple Watch! 🙂

  12. @Brains: dat zijn de consumenten die ze het liefst hebben bij Apple.
    Niet klagen dan bij onderwerpen op iculture als het niet werkt he

  13. Origineel geplaatst door justin w
    Ik wil hem eerst om mijn pols hebben en daarna ga ik oordelen. Ook moet het model wat ik wil ook de goede prijs hebben.

    Ik zal het doorgeven aan Apple dat je even wacht met je beoordeling van de Watch.

  14. Ik moet inderdaad de watch even zien en dan oordelen. Toch ben ik erg benieuwd. Heb nu geen horloge maar met sporten lijkt mij het ideaal.

    Er is inmiddels budget voor maar we zien het in de toekomst wel. Maak me vooral zorgen over de accu duur. Dagelijks laden, geen probleem maar gaat het ding een volle dag mee als de functionaliteiten gebruikt worden. We weten allemaal dat dit bij de iPhone een probleem is

  15. Altijd met nieuwe producten zo, kijk maar naar de ipad en de iphone releases..

    Kan zelf niet wachten met mijn iphone 6 plus voelt de watch als een geplande must

  16. Ik heb gekozen voor de Microsoft band, tijdens sporten kan ik mijn iphone thuislaten, en het belangrijkst is toch de “Health” functies die bij de band perfect werken en in de Apple watch gewoonweg niet aanwezig zijn, dat maakt de Apple watch voor mij voorlopig een duur sieraad terwijl de band een nuttig accessoire is …

  17. Ik denk dat de echte vraag pas komt op het moment dat de Apple Watch er daadwerkelijk is ..

  18. Boeit me niet wat hoe en waneer, IK WIL ER ÉÉN!¡!¡!¡

  19. En daar gaat de Appel terug samen in de handjes klappen en waar zijn die handjes allemaal?? 350 euro uit geven voor een horloge die je elke dag moet opladen…

  20. iPod nano 6g.. Meer zeg ik niet.,

  21. 7 procent is dus van plan hem aan te gaan schaffen. Voor een compleet nieuwe productlijn lijkt me dat ontzettend hoog! Ik denk dat iedere ontwikkelaar daar direct voor zou tekenen.

  22. Origineel geplaatst door @rno
    @Brains: dat zijn de consumenten die ze het liefst hebben bij Apple.
    Niet klagen dan bij onderwerpen op iculture als het niet werkt he

    Inderdaad! LOL

  23. Ik zie het persoonlijk niet als een echte toevoeging aan mijn iPhone. Hooguit dat je om de tijd te weten je iPhone niet uit je broekzak hoeft te halen. Maar vanwege het gadget effect denk ik toch dat het een enorm succes gaat worden. Een hebbedingetje. Stukje speelgoed voor volwassenen. Het wordt pas echt interessant als er belangrijke medische informatie door de sensors wordt opgemeten, maar daar is voorlopig nog geen sprake van.

  24. Ik begrijp niet zo goed waarom ik nog een extra tool zou willen om in contact te blijven met iedereen, op zo’n klein schermpje. Terwijl de iPhone alleen maar groter is geworden, zou je al die info checken op zo’n miniscuul schermpje dat dan nog eens stukken van mensen kost ook? Dat dagelijks moet geladen worden en te zwaar om de pols lijkt (persoonlijke mening)? No thanks, zegt een Apple liefhebber.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.