koperkleurige iPhone 7

Concept toont iPhone 7 met draadloze oplader

De Nederlandse ontwerper Yasser Fahari heeft een concept voor de iPhone 7 bedacht met een draadloze oplader, ronde icoontjes en een nog dunner model.

De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank, maar na de zomer zal iedereen staan te popelen wat de volgende generatie iPhone gaat brengen. Hoe die eruit zou kunnen zien, is een interessante vraag voor veel ontwerpers. De Nederlandse ontwerper Yasser Farahi heeft een uitgebreid concept van de iPhone 7 in elkaar gezet, die draadloos opgeladen kan worden, geluid in stereo kan afspelen, nog dunner is dan de iPhone 6 en bijna geen randen meer om het scherm heeft.

Veel iPhone 7-plaatjes

Ovalpicture iPhone 7Op zijn website Ovalpicture vind je tientallen voorbeelden van het ontwerp. Hierin wordt voorgesteld om ronde icoontjes te introduceren in iOS, zodat de iPhone-interface matcht met de Apple Watch. Ook de berichtgeving op het lockscreen zien er een stuk eleganter uit. Het stereogeluid zou je alleen kunnen horen als je de iPhone in landscape-modus vasthoudt. Qua uiterlijk maakt Fahari ook een opvallende keuze: wijn- en koperkleurige iPhones, zodat je niet alleen meer hoeft te kiezen uit spacegrijs, zilver of goud.

koperkleurige iPhone 7

Wat zou er in zo’n iPhone 7 zitten?

Fahari heeft in het concept zelfs vermeld welke specificaties hij graag zou willen zien. Zijn iPhone 7 zou 6,1mm dik worden en 114 gram wegen. Andere interessante wensen zijn 5GB RAM (!), een Apple Taptic Engine die leert hoe jij je iPhone gebruikt en een 12-megapixelcamera met de mogelijkheid om te filmen in 4K en maximaal 500 frames per seconde. Het scherm heeft uiteraard saffierglas, in de iPhone zitten twee luidsprekers om het stereogeluid mogelijk te maken en het opslaggeheugen begint bij 32GB. Welke wensen heb jij voor de volgende iPhone?

Lees ook ons Dossier: iPhone 7

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2015, 19:12
Categorie Achtergrond
Onderwerpen concept, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.