blauwe shirts Apple Store

Apple Store-medewerkers dragen vanaf volgende week nieuwe shirts

De medewerkers van de Apple Store dragen vanaf 2 februari een nieuw model shirt van fijner katoen en met een kleiner logo dat nu rechts boven hun hart staat. Ze hebben nog wel dezelfde kleur blauw.

Zolang als de Apple Store bestaat, draagt het personeel duidelijk herkenbare blauwe Apple-shirts. Aan het design van die kleding is de afgelopen jaren nooit iets veranderd – naast af en toe een tijdelijk nieuw kleurtje tijdens speciale momenten. Angela Ahrendts, het nieuwe hoofd Retail van Apple, heeft haar sporen echter verdiend in de mode-industrie (als CEO van het prestigieuze modemerk Burberry) en het is dus niet vreemd dat hier iets aan gaat veranderen: vanaf 2 februari dragen alle Apple Store-medewerkers nieuwe shirts met een net iets ander design.


blauwe shirts Apple Store

Het nieuwe beleid, dat wordt gepresenteerd onder de naam ‘Back to Blue… But All New’, communiceerde Apple aan het personeel via een e-mail die in handen is gekomen van AppleInsider. De shirts hebben nog steeds dezelfde kleur blauw, maar het is een ander model shirt dat gemaakt is van fijner katoen. Je herkent ze meteen aan het Apple-logo. Die is in het nieuwe ontwerp namelijk een stuk kleiner en staat niet meer precies in het midden van het shirt. Het logo staat nu ‘bij je hart’ aldus de e-mail. Het shirt is ook beschikbaar als polo en alle modellen hebben een variant met lange mouwen.

apple store personeel

Hierboven zie je hoe de Apple Store shirts er momenteel uit zien. Alle medewerkers krijgen gratis een polo en t-shirt met korte mouwen in hun eigen maat. Volgens de dresscode van Apple is het toegestaan om een longshirt met witte mouwen onder je blauwe Apple Store-shirt te dragen. Of je er ook iets overheen zou mogen dragen, wat medewerkers soms doen in verband met de airconditioning, is volgens AppleInsider nog niet besloten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2015, 18:21
Categorie Achtergrond
Onderwerp apple store
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.