apppic uitgelicht

Apppic: daag je vrienden uit tot gekke selfies

Wie kan de beste selfie maken? Dat kunnen jij en je vrienden uitvechten in Apppic, een game waarin je om de beurt opdrachten krijgt voor het maken van gekke en originele foto's

apppicSelfies: Bijna iedereen maakt ze tegenwoordig en daardoor zijn de apps waarmee je ze kunt maken verschrikkelijk populair. Maar wie is er eigenlijk het beste in? Met Apppic, een spel waarin jij en je vrienden om de beurt een speciale selfie-opdracht krijgen, kun je dat gaan uitvechten.

Maak nu een selfie met…

Het idee is dat je zo snel mogelijk de selfie-opdracht uitvoert. Dat kan betekenen dat je een zelfportret moet schieten terwijl je naast een koe staat. Maar het kan ook zijn dat je naar een aparte locatie moet of iets specifieks aan moet trekken voor de foto. Hoe sneller, origineler en beter de foto die je maakt, des te meer punten je scoort. Zo klim je vanzelf omhoog naar de top van het klassement. De app geeft je een push-notificatie zodra je aan de beurt bent. Als je geen vrienden hebt, kun je ook met onbekenden spelen. De beste selfies die je met de wereld durft te delen, kun je bovendien via de app ook op Facebook zetten.

Net als in de film

Apppic is overigens gemaakt in opdracht van filmregisseur Jon Karthaus, die het concept van de game verzon voor het scenario van de Nederlandse film Homies, die momenteel draait in de bioscoop. Daarin spelen vier vrienden ook dit spel, terwijl ze ondertussen 22 kilo cocaïne moeten verkopen voor de Russische maffia.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2015, 20:50
Categorie Apps
Onderwerp selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.