Reacties voor: Code in iOS 5.1 wijst op 4G in volgende iPhone

Code in iOS 5.1 wijst er op dat een toekomstige iPhone gebruik kan maken van 4G-LTE-netwerken. Hoewel verwijzingen naar 4G in iOS niet raar zijn gezien de iPad, wijst de code specifiek op de mogelijkheid om te bellen.
Lees het complete artikel → Code in iOS 5.1 wijst op 4G in volgende iPhone
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Nu maar hopen dat de uitrol van het 4G netwerk in Nederland binnen een jaar plaats gaat vinden. Ook al ben ik me ervan bewust dat de providers weer datalimieten in gaan stellen waardoor je na 2 / 3 dagen al over je limiet heen zit…

  2. Origineel geplaatst door …
    Nu maar hopen dat de uitrol van het 4G netwerk in Nederland binnen een jaar plaats gaat vinden. Ook al ben ik me ervan bewust dat de providers weer datalimieten in gaan stellen waardoor je na 2 / 3 dagen al over je limiet heen zit…

    Hoe krijg je dat nou weer voor elkaar? Als je gewoon geen youtube kijkt en niet teveel op YouTube kijkt heb je aan zo’n 1GB genoeg. Erg overdreven..

  3. Gelukkig hebben we hier in Portugal imiddels wel 4g netwerk. Laat maar komen dus!

  4. Origineel geplaatst door Senc
    Origineel geplaatst door …Nu maar hopen dat de uitrol van het 4G netwerk in Nederland binnen een jaar plaats gaat vinden. Ook al ben ik me ervan bewust dat de providers weer datalimieten in gaan stellen waardoor je na 2 / 3 dagen al over je limiet heen zit…Hoe krijg je dat nou weer voor elkaar? Als je gewoon geen youtube kijkt en niet teveel op YouTube kijkt heb je aan zo’n 1GB genoeg. Erg overdreven..

    Vergeet niet te melden dat je niet te veel op Youtube moet kijken!

  5. Ik wacht wel op 5g internet. Zal een stukje sneller zijn en kan misschien dan wel YouTube aan

  6. Wa zijt ge mee 4G als die banden hierop nie werken?

  7. Origineel geplaatst door DromedarisVergeet niet te melden dat je niet te veel op Youtube moet kijken!

    Haha, ik faal. Ik bedoelde eigenlijk niet teveel apps downloaden op 3G.. 😛

  8. Kan je op 4g straks wel gewoon youtube kijken?

  9. 4G is alleen maar theoretisch sneller, in de praktijk heb je er niets aan, omdat de snelheden tussen meer telefoons (meer gebruikers) verdeeld moet worden waardoor de praktijk snelheid net zo hoog als nu is, 14,4 komt ook niemand aan, 28,8 is al helemaal fantasie!!!

  10. datalimiet slaat nergens op, ookal download je veel apps, zit je veel op youtube, we weten allemaal dat het pure onzin is een puur voor de providers om winst te maken, denk je nou echt dat hun masten ”overbelast” raken??

    neem bijvoorbeeld internet van u thuis, u kunt daar toch ook onbeperkt mee internetten? en dat internet gaat toch ook via masten voordat het met uw modempje verbinding maakt.

    en ga nou niet droog terug reageren met dat ik ongelijk heb want het is gewoon zo

  11. Niet teveel YouTube? Ik benut graag mijn iphone 100% waar hij voor dient, ZONDER me te moeten inhouden. Ik betaal daar immers voor en ik moet zeggen met het snelle netwerk van proximus verbruik ik maandelijks toch 1,8 gig. Met het tragere mobile vikings kwam ik echter nooit over 1 gig. En met een iPad vliegen de mb’s er nog sneller door!

  12. Faal de nieuwe iPad heeft 4G en loopt op iOS 5.1! Daar hoort die file bij.

  13. De kans is heel groot dat de volgende iPhone 4G-netwerk zal ondersteunen maar verwacht niet dat de nieuwe iPhone in juni/juli uit zal komen. Die komt pas eind dit jaar.

  14. Ziet er ook uit alsof je kan facetimen op 4g.

  15. Origineel geplaatst door Peter
    Niet teveel YouTube? Ik benut graag mijn iphone 100% waar hij voor dient, ZONDER me te moeten inhouden. Ik betaal daar immers voor en ik moet zeggen met het snelle netwerk van proximus verbruik ik maandelijks toch 1,8 gig. Met het tragere mobile vikings kwam ik echter nooit over 1 gig. En met een iPad vliegen de mb’s er nog sneller door!

    Dat ervaar ik dus ook. Sinds ik proximus (3G=7.2mb/s) heb zit ik makkelijk aan 2gb op het einde van mijn bundel (met iPhone). Met mobile vikings (3G capped op 1mb/s – als je al 3G had, meestal gewoon EDGE) dat heel wat trager was haalde ik met moeite 1gb.

  16. Ik had zelf ook in dat bestandje gekeken, maar dan naar de Nederlandse. xD

    “Als u 4G uitschakelt, beëindigt u FaceTime. Wilt u 4G toch uitschakelen?” en “Met 4G worden gegevens sneller geladen, maar is de batterij mogelijk sneller leeg.”

  17. Ik verbruik tot 3 gig per dag op het ‘trage’ MV netwerk, is ook helemaal niet begrenst op 2 gig per maand!!! Heb toch 90 procent 3 G waar ik kom!!!

  18. Per maand bedoel je waarschijnlijk wel.

    Die “grace period” is er niet om te misbruiken trouwens.
    En het is gecapped op 1mb/s wat dus jammer is.

    Met proximus ga ik 7x sneller.

  19. Raar ik gebruik met mijn iPhone 4S tot 5gig per maand. ( op 3G verbinding ). Ik gebruik dat ding hé. P.S. Wifi gebruik ik alleen thuis,op straat ben je toch niks met wifi.@Senc: @Senc:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.