Christmas RADIO brengt de iPhone in kerstsfeer

BluMedialab.com heeft een nieuwe applicatie gelanceerd: Christmas RADIO. Instant kerstsfeer nodig? De applicatie speelt streaming kerstmuziek en toont daarbij een diashow van kerstafbeeldingen.

Christmas RADIOHet Nederlandse bedrijf BluMedialab.com heeft een nieuwe applicatie voor de iPhone en iPod touch uitgebracht: Christmas RADIO. Met de applicatie kun je luisteren naar kerst-radiostations. Aan het eind van het jaar zijn er op internet een hoop streaming radiostations die alleen maar kerstmuziek spelen. Dat betekent niet dat je aan Jingle Bells vastzit, want er zijn ook radiostations met kerst-lounge.


Andere genres zijn bijvoorbeeld kerst-country, -jazz en -rock naast de meer traditionele religieuze radiozenders die de kerstsfeer er bij de luisteraar in proberen te krijgen. Tijdens het luisteren krijg je een diashow met kerstafbeeldingen te zien. Je kunt de internetradio beluisteren via 3G en Wi-Fi. BluMedialab.com heeft eerder al de radio-applicatie StreamItAll RADIO uitgebracht. Die is op dit moment 75% afgeprijsd en kost net als Christmas RADIO €0,79.

Installeren: Christmas RADIO (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 december 2008 om 14:02
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.