apple watch milanese loop

‘Chipfabrikanten Apple Watch bereiden productie voor’

De productie van de Apple Watch lijkt bijna van start te gaan: Apple's chipfabrikanten bereiden op het moment de massaproductie voor.

apple-watch-vierkantDe daadwerkelijke productie van de Apple Watch lijkt steeds dichterbij te komen. Op het moment zouden chipfabrikanten zich druk voorbereiden om de productie te starten, aldus Digitimes. Apple zou tussen 30 en 40 miljoen modellen van de Apple Watch hebben besteld.

Het was te verwachten dat de productie van de Apple Watch bijna begon: Apple wil het horloge namelijk begin 2015 op de markt brengen. Er werd gehoopt dat het horloge wellicht rond Valentijnsdag verkocht zou worden, maar nieuwere berichten wijzen op een verkoopstart in de lente.

De mogelijke productieaantallen van de Apple Watch zijn interessant. Apple is niet van plan om verkoopcijfers van de Apple Watch bekend te maken, wat het lastig zal maken om te peilen hoeveel er volgend jaar precies in omloop zijn.

Digitimes heeft geregeld bronnen binnen Apple’s Aziatische productietak. Omdat deze bronnen het echter niet altijd bij het rechte eind hebben, heeft Digitimes een wat twijfelachtige reputatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2014, 8:14
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.