‘Productie iPad Pro uitgesteld naar tweede kwartaal 2015’

De grotere iPad Pro komt iets later dan eerder werd gedacht: Apple zou de productie hebben uitgesteld naar het tweede kwartaal van 2015.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad Pro Curved concept 1De massaproductie van Apple’s grotere iPad Pro begint mogelijk pas in het tweede kwartaal van 2015. Dit voorspelt analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities. De iPad Pro komt hiermee later dan eerst werd verwacht: volgens eerdere berichten stond de productie gepland voor het eerste kwartaal van 2015. Officieel heeft Apple nog niks over de grotere iPad bekendgemaakt.

Dit is voor het eerst sinds augustus dat we iets concreets horen over de iPad Pro-productiestart. In oktober hoorden we echter wel dat de productie waarschijnlijk was opgeschoven: Apple zou de iPad-fabrieken gebruiken om de productie van de iPhone 6 Plus op te voeren. Kuo geeft ons een idee van wanneer de productie mogelijk van start gaat.

De iPad Pro krijgt volgens bronnen een groter 12,9-inch-scherm. Met het grote scherm moet het makkelijker zijn om productief aan de slag te gaan. Daar wil Apple onder andere een speciale multitaskoptie voor toevoegen.

Kuo heeft zich over de jaren een paar keer als analist bewezen. Hij wist bijvoorbeeld als eerste te vertellen dat de iPhone 5s een Touch ID-vingerafdrukscanner kreeg. Hij zat er echter ook een paar keer naast: Kuo dacht bijvoorbeeld dat de iPad mini geen nieuw model kreeg dit jaar, maar dit was toch het geval.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 november 2014, 11:35
Categorie Geruchten
Onderwerp ipad pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.