Reacties voor: CES 2019 gestart: deze 11 trends verwachten we voor Apple-gebruikers

De CES 2019 staat op het punt om te beginnen en dat betekent dat we de komende dagen extra veel aankondigingen kunnen verwachten. Apple is alleen met een sneaky billboard aanwezig in Las Vegas, maar op de beursvloer zullen we allerlei producten zien
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Onderwerpen

Reacties: 5 reacties

  1. Ik hoop dat ze grootse stappen maken omtrent XR. Dit zou denk ik naast IoT wereldse verandering kunnen veroorzaken

  2. W1 chip doorgevoerd in andere headphones dan Apple en Beats zou top zijn, maar ik ga er maar niet vanuit.

  3. Extended reality (XR) is toch een verzamelnaam voor Virtual Reality (VR) Augmented Reality (AR) en Mixed Reality (MR). De naam zegt het eigenlijk al, het verbreed de realiteit, iets wat VR, AR en MR doen.

  4. Origineel geplaatst door Jeroenus
    … wereldse verandering …

    Wat bedoel je daarmee? Wereldschokkend o.i.d.? Ik kan me bij dergelijke toepassingen niet zo goed voorstellen wat je met werelds bedoelt. Werelds wil alleen maar zeggen dat iets betrekking heeft op de wereld. Maar ja, dat is zo’n beetje alles dat zich hier op onze aardkloot afspeelt…

  5. Ondersteuning voor Siri zou daarbij mooi zijn, maar dat blijft momenteel nog steken op enkele honderden producten. Voor Alexa zijn er al 20.000 slimme producten en voor Google Assistent 10.000.

    Dit zegt al genoeg. Ben bang Apple dat jullie nog max een jaar hebben om de voorsprong in te halen. Anders gebruiken we ook Alexa of Google assistent op onze iPhones. Ik gebruik Siri niet omdat het tenenkrommend is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.