Reacties voor: Case-Mate ontwerpt alvast cases voor iPhone 5

De Amerikaanse fabrikant Case-Mate heeft alvast designs gemaakt voor beschermhoezen voor de iPhone 5. De fabrikant verwacht een design dat doet denken aan de iPad 2, met afgeronde hoeken.
Lees het complete artikel → Case-Mate ontwerpt alvast cases voor iPhone 5
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Leuke photoshop gaaaaap.

  2. “die we ook op de geruchte sites zien langskomen ”
    De laatste tijd is iPhoneclub volgens mij een van de grooste geruchten sites.
    Echt ieder gerucht word geplaatst de laatste tijd, zelf als het voor 99% vaststaat dat het niet waar kan zijn.

  3. Die met de autoband had ik voor mijn 3gs -_-

  4. @thespirit: iphoneclub valt echt nog wel mee vind ik. zet ireports app maar op je iphone dan kan je zien hoeveel geruchten er langs komen die hier niet worden geplaatst

  5. Ik heb ook niks tegen geruchten, helemaal niet, maar vaak worden er artikelen geplaatst over een gerucht, die in het artikel al ontkracht worden.
    Dan denk ik van, plaats het dan niet, of zet in de titel: gerucht ontkracht bla bla bla.

  6. Ik denk als fabrikanten al cases beginnen produceren voor een nog te verschijnen iPhone dan zullen ze wel weten hoe die er zal uitzien. Die case fabrikanten zullen wel de officiele info en of proto type van de iPhone 5 wel al hebben. Die case fabrikanten zullen zich zeker niet gaan baseren op wat geruchten. Ik ben er vrijwel zeker van. Er is geen enkele industriele onderneming die iets zal gaan produceren als er geen zekerheid is.

  7. @nick: Er zijn nu al op diverse site ‘s verschillende cases voor de iPhone 5 te koop die verschillende maten, diktes en verschillende gaten voor de knoppen hebben.
    Dus als jij gelijk hebt, waar je vrij zeker van bent, krijgen we dus een hele hoop verschillende types iPhone 5.
    Daar kunnen we weer een “gerucht” van maken….

  8. Mooie gratis reclame. Gewoon ff een 3GS case bijfotoshoppen en voilà de halve Apple volgende wereld kent je merknaam…

  9. Misschien moet ik ‘m eerst in ‘t echt zien maar vind van alles wat ik tot nu toe heb gezien van de iphone 5 de iphone 4 veel mooier!

  10. Leuke photoshop weer. Gaaaap

  11. Apple heeft zo lang niks van zich laten horen, dat mensen opeens te veel van verwachten. Vandaar al die geruchten. Hopelijk gaat Apple het een andere waar maken, maar ik geloof dat teleurstellingen gegarandeerd zullen zijn..

  12. UPDATE: Case-Mate has pulled the iPhone 5 cases from its website.

  13. Het zou logisch zijn dat Apple de iPhone 5 zal voorzien van een metalen achterkant net als de iPad2. Op deze foto is duidelijk te zien dat de vorm van de achterkant exact hetzelfde is als de achterkant van de iPad2. Bovendien is het design van de iPhone 4 niet bepaald een succes geweest qua ontvangst. Liquidmetal is goed mogelijk omdat Apple daar al een tijdje mee experimenteert en dit veel beter radiosignalen doorlaat en het veel lichter en sterker is dan andere vergelijkbare metalen.

  14. Origineel geplaatst door Danny
    Misschien moet ik ‘m eerst in ‘t echt zien maar vind van alles wat ik tot nu toe heb gezien van de iphone 5 de iphone 4 veel mooier!

    Bij meerdere mensen is dat… totdat ze de “nieuwe” bij iemand in het echt gezien hebben.

  15. Ha ha dikke iPod touche

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.