Case-Mate ontwerpt alvast cases voor iPhone 5

De Amerikaanse fabrikant Case-Mate heeft alvast designs gemaakt voor beschermhoezen voor de iPhone 5. De fabrikant verwacht een design dat doet denken aan de iPad 2, met afgeronde hoeken.

case-mate-iphone-caseWe schreven eerder al eens: ‘Koop alvast een case voor je iPhone 5‘ en je zult later vanzelf zien of de fabrikant het bij het juiste eind heeft gehad. Meestal zijn het onbekende Chinese partijen die niets te verliezen hebben, maar nu heeft ook een groter Amerikaans bedrijf zich aan een design gewaagd: Case-Mate. Ze publiceerden een serie cases voor de iPhone 5, gebaseerd op ideeën die op internet hun rondgang doen. Toen een paar websites ruchtbaarheid gaven aan de cases, haalden ze de pagina snel weer offline.

Case-Mate heeft gekozen voor een iPhone 5-uitvoering met afgeronde randen, waarbij het design van de iPad 2 model heeft gestaan. De muteknop is naar de andere kant verhuisd, maar voor de rest zitten de knoppen en de camera nog steeds op dezelfde plaats. Ondertussen zagen we vandaag alweer ‘gelekte’ homeknoppen en screenprotectors voorbijkomen, beide zonder echtheidsstempel van Apple zelf.

case-mate-iphone5-kleurenOmdat cases soms worden gebaseerd op dezelfde plaatjes die wij ook op de geruchtensites voorbij zien komen, is het moeilijk te zeggen of dit nu dé vormgeving van de iPhone 5 zal zijn. Maar blijkbaar voelde Case-Mate zich zeker genoeg van de zaak om alvast wat leuke designideeën uit te werken. Omdat het slechts om designtekeningen gaat en niet om een voorraad fysieke hoezen die straks in de afvalcontainer gegooid hoeven te worden, is het vrij risicoloos voor Case-Mate om deze plaatjes alvast te laten zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2011, 20:18
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen case, geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.