Reacties voor: Call Recorder voor Mac neemt FaceTime-gesprekken op

De Mac-app Dialogue Recorder laat je een FaceTime-gesprek makkelijk opnemen. Ook telefoongesprekken gevoerd op de iPhone leg je makkelijk vast.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 11 reacties

  1. Waarom willen mensen al hun FaceTime gesprekken opslaan en al hun berichten in archieven ??? Zeker alles netjes op orde hebben voor de overheid & NSA

  2. Dus als je iemand belt via Facetime heb je kans dat het wordt opgenomen. Niet dat ik iets te verbergen heb maar een erg fijn idee vind ik het niet…

  3. Ik neem altijd mijn gesprekken op wat ook mag in NL mits je deelneemt aan het gesprek. Fijn of niet, het kan soms handig zijn.

  4. Het is bijv. handig om een interview (via de telefoon) op te nemen. Je kan dan later het gesprek nog eens doorlopen naast je aantekeningen. (Wel netjes melden dat er opgenomen wordt, natuurlijk)

    Weet iemand toevallig ook een app die gesprekken kan opnemen op de iPhone?

  5. Origineel geplaatst door miriam
    Ik neem altijd mijn gesprekken op wat ook mag in NL mits je deelneemt aan het gesprek. Fijn of niet, het kan soms handig zijn.

    Het kan best mogen, maar je mag er daarna niet zoveel mee doen, simpel genoeg omdat je zo’n gesprek zou kunnen nadoen en/of manipuleren. Voor gebruik in een rechtzaak moet je met betere bewijzen komen. Vandaar dat je belangrijke afspraken altijd schriftelijk moet laten bevestigen.

  6. @miriam: VErtel AUB hoe je jouw gesprekken opneemt ik probeer het al maanden maar niet 1 app kan mijn gesprekken opnemen help mij aub

  7. Interessant, maar wel jammer dat hij niet in de Mac App Store is. Gedoe met registratiecodes, geen zin in.

  8. @Tim: Ik gebruik daarvoor tape-a-call. Die omzeilt de Apple-beperking door een conference call op te zetten met jouw gesprekspartner, jezelf en een server (nationaal nummer in de meeste landen) waar de audio wordt opgenomen. Na ophangen wordt dit bestand naar de app gestuurd. Je kunt het dan op de telefoon terugluisteren of doorsturen naar jezelf via de e-mail of Dropbox.

  9. @miriam: @Tim: Voor het opnemen van Live Gesprekken is Recordium handig. Je kunt tijdens het gesprek of bij het afluisteren punten markeren.

  10. @miriam: met welke app neem jij jouw gesprekken op, iphone toch?????

  11. @miriam: mensen ik heb een iphone 5 en r6 en ben al maanden opzoek naar een app om mijn telefoon gesprekken op te nemen. Alles geprobeerd maar niets werkt. Wie kan hier wat zinnigs over vertellen. Betaalde app mag ook. Heeft te maken met het niet kunnen onthouden van alles. Best wel noodzakelijk dus niet voor de lol

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.