Reacties voor: Broadway box maakt een televisie van de iPhone

Met behulp van de Broadway box is het dadelijk mogelijk om je eigen televisie te bekijken op de iPhone en iPod touch. Dat kan via een Wi-Fi verbinding waar ook ter wereld.
Lees het complete artikel → Broadway box maakt een televisie van de iPhone
Bart Breij -

Reacties: 26 reacties

  1. En dan sluit je je iPhone weer draadloos aan op je Apple tv zodat je het op groot scherm kan kijken… Handig!

  2. Het is dat ik net voor een fractie van de Nieuwprijs een defecte Solo op de kop heb kunnen tikken (is zo gerepareerd), maar anders was dit een heel leuk alternatief geweest! Hauppauge staat bekend om zijn tunerproducten dus de kwaliteit zal ongetwijfeld prima zijn!

    @Bram Groenveld: ik vraag me in zo’n geval af of de resolutie dan nog kijkbaar is. Slingplayer voor iphone gekoppeld aan tv was geen feestnummer in terms of quality..

  3. Ben blij dat je ook even Slingplayer noemt. Die is een stille dood vertrokken volgens mij. De oplossing is super, net als voor de slingplayer. In de VS groot succes maar hier hebben we kabelaars die roet in het eten gooien.

    Je setop box, in mijn geval UPC, geeft maar één signaal in HD. Wil je dus gebruik maken van dit soort oplossingen dan moet je een tweede abo nemen bij je kabelaar.

  4. Klinkt interresant, maar vraag me af of deze te gebruiken is met de nederlandse kabel ontvangers.

    (op de amerikaanse site hebben ze het over NTSC signaal, op de benelux site over DVB-t)

  5. Veel mensen hebben ook itv via adsl/vdsl/glas. Hoe zit het daarmee?

    Die Hauppage moet veel modellen stb’s gaan ondersteunen

  6. ik heb een vulkano (Aldi) en werkt perfect op de iPhone en iPad voor hetzelfde geld (139,-) maar die heeft een eigen app. en je kunt alle apparatuur aansluiten met composite en/of component aansluiting (ik heb mijn HD sat ontvanger eraan zitten, en lekker in de tuin op de iPad tv kijken.

  7. Leuk, televisie kijken op een groot scherm.

  8. Ach, ik heb een oude SD DTV-tuner gekoppeld aan alleen mijn Slingbox, de resolutie daarvan is ruim voldoende voor normaal TV kijken (echt HD haal je volgens mij toch nooit). Alle DTV-kaarten in hetzelfde ‘account’ (bij Ziggo dan) hebben hetzelfde aantal zenders. Werkt echt prima!

  9. Gewoon Yelo.be

  10. Mijn ‘oplossing’ kost slechts 2 tientjes. Een USB-TV stick (kostte ca. €20 bij de Aldi of via internet) en de Flashtop-app (gratis). Deze laatste app neemt je PC over maar kan ook zeer snel/goed video streamen. TV afspelen via Windows Media Center en is rechtstreeks te bekijken en beluisteren op iPhone/iPad ideaal!

  11. Dm800 dreambox werkt ook prima!
    Alleen sinds de laatste image, wisselt de receiver ook van zender, dat was voorheen niet

  12. Ik stream reeds geruime tijd het kabelsignaal via mijn iMac en EyeTv naar mijn iPhone. Op mijn iPhone is er een prima en zeer stabiele app van EyeTv.
    Kijken via wifi gaat steeds zonder enig probleem. Ik sluit dan de iPhone aan op het Tv toestel en kan in uitstekende kwaliteit de tv beelden op films op mijn iMac bekijken.
    Het lukt zelfs ook via 3G al is dit duidelijk minder stabiel.

  13. precies wat evad1st zei, vorige week ook gekocht bij Aldi vulkano werkt perfect kan op mijn werk gewoon alle kanalen van upc kijken, dus waar ook te wereld kijken en opnemen.Binnenkort op vakantie naar portugal dan neem ik mijn tablet mee.

  14. EyeTV met coax splitter werkt perfect! Tv kijken op ipad en de ander kijkt gewoon door. Ook pauze en opnemen. Handy!

  15. Morgen bij de aldi in de aanbieding. Zelfde prijs ongeveer.

  16. Wie van jullie weet een slingboxachtige box als de hierbovengenoemde broadway die 2 streams tegelijk aan kan? zoiets als de Digizon pro.

    dit om 2 ipads te laten streamen liefst in hd

  17. Vorige week bij de Aldi de Vulkano aangeschaft voor 139,00.
    Doet hetzelfde werkt prima. En gratis apps voor de iPhone iPad enz.

  18. Gewoon setje van KPN digitenne kopen voor 99 euro USB in je computer plaatsen,
    eyeTV downloaden en klaar is kees! Nu kan je over de hele wereld NL Tv kijken en opnemen zowel op je iPhone als iPad!
    Werkt ook in de Auto met 3G

  19. Ook de Vulkano bij Aldi gekocht. Werkt ook prima met iTV van KPN. Getest met de gratis vulkano app op iphone 4 en Android app op Samsung Galaxy tab.

  20. Ik lees hier wat berichten over EyeTV. Maar wat ik begrepen heb is EyeTV alleen voor een Mac. Gebruik zelf Windows 7 op een PC (dus niet onder Boot camp oid). Kun je daar ook de software van EyeTV op draaien? Wil weleens kijken of ik mijn UsB TV-stick daarmee kan streamen naar m’n iPad/iPhone.

  21. Eye TV One Digitenne ontvanger voor MAC EN PC!
    De ideale USB ontvanger voor Digitenne. Ontvang nu moeiteloos alle 23 zenders van Digitenne met de meegeleverde software van Elgato of in Window Mediacenter 7.
    Ook aan Apple gebruikers is eindelijk gedacht. Sluit deze ontvanger aan op uw MAC en stream het TV signaal naar uw iPad, iPhone of iPod. De software hiervoor is beschikbaar in de AppStore van Apple.

  22. @DutchieNL: Ik zie de software van Elgato echt alleen maar beschikbaar voor OSX en niet voor Windows, dus…

  23. Voor de kabelgebruikers adviseer ik de Vulkano nu €139,00 bij de Aldi. Anders ken je namelijk niet de extra kanalen ontvangen van je pakket mocht je die hebben…. Er zit immers geen kaartslot in!!! De vulkano werkt super.. Ff de ab inleren en klaar. Overal filmnet! Zelfs op 3G!

  24. @vulkano: Ik weet niet wat voor Aldi bij jou in de buurt zit, maar op de website van Aldi is deze Vulkano in geen enkele aanbieding van nu of de komende/afgelopen weken te bekennen. Of zie ik iets over het hoofd?

  25. @evad1st: hallo, ik heb ook zo een vulkano gekocht. Wifi prima maar krijg hem met geen mogelijkheid op 3G op mijn blackberry. Die van jou doet het via 3G? Heb ik een instelling gemist? Juiste app heb ik uiteraard.
    Help. Alvast bedankt.

    Marc

  26. @DutchieNL: @marc:
    Poort goed staan? Heeft waarschijnlijk met de settings in je router te maken! En heb je wel genoeg upload met je internet verbinding?Doet die het in je eigen wifi wel?
    succes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.