Reacties voor: Boxee wil televisiecontent aanbieden op iPhone

Boxee heeft op zijn blog plannen aangekondigd om betaalde content te gaan aanbieden op iPhone en iPad. Dit wordt mogelijk door een deal die het bedrijf heeft gesloten met betaalplatform Vindicia.
Lees het complete artikel → Boxee wil televisiecontent aanbieden op iPhone
Elger van der Wel -

Reacties: 7 reacties

  1. waarom nu weer betaald… waarom niet de “gratis” zenders ook echt gratis door sturen…

  2. Ik zit eerlijk gezegd meer te wachten op Plex dat ik al een tijd gebruik op de Mac Mini

  3. Ik had boxee op mijn appletv. En heb het er na een dag weer afgeknikkert. Vindt het helemaal niets. Het ziet er gelikt uit maar qua content brengt het niet zo heel veel meer als de standaard atv.

    En zoals gewoonlijk eerst weer de vs. Dus plaats dit artikel over 2 jaar nog eens en dan hebben wij het misschien ook…..

  4. @iDMi: Op Ned 1, 2 en 3 na blijft er weinig gratis over.

  5. Vind eigenlijk dat de kabel aanbieders met een eigen app moeten komen. Ziggo UPC etc etc…

    Zit je op een ziggo aansluiting kun je nu al bepaalde zenders bekijken live via de ziggo tv kiezer widget op Mac osx, dus warm niet deze mogelijkheid aanbieden via een aparte app? Zo ooh voor UPC die zou dit ooh moeten kunnen toch?

    En zo kunnen ze ook eventueel extra content erbij naast gain aanbieden door betaalde content met films, win win situatie…. Je trekt mensen naar de app
    Door gratis de tv zenders op je abbonement te streamen naar je iPad via deze app…. En maak je mensen gelijk lekker met de nieuwste films ALS betaalde content
    En dus extra inkomsten om niet alleen maar de kosten voor de ontwikkeling van deZe app te bekostigen maar ooh nog eens een extra zakcentje te verdienen voor ziggo en UPC.

  6. @Ronald

    Fantastisch idee! Ik hoop dat UPC of Ziggo dit ooit leest!

  7. @ ronald… top dat bedoel ik!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.