Bose QuietComfort

Bose QuietComfort voor het eerst draadloos

Bose heeft de QuietComfort 35 aangekondigd, een ruisonderdrukkende headset die ook draadloos werkt. Daarnaast verschijnen de QuietControl 30 oordopjes.

De Bose QuietComfort is een van de bekendste headsets met ruisonderdrukking. Er was zelfs een speciale uitvoering voor Apple-gebruikers (€329 via de Apple Store), maar die heeft net als alle andere één groot nadeel: je hebt altijd een kabel nodig om muziek te luisteren. Daar komt nu verandering in met de eerste draadloze uitvoering van de Bose QuietComfort.

Bose QuietComfort

Bose QuietComfort 35

Bose heeft een trouwe schare fans verzameld als het op ruisonderdrukking aankomt. Je kunt de bestaande QuietComfort-headsets al zonder kabel gebruiken als je stilte wilt (er zit namelijk wel een batterij in), maar zodra je muziek wilt luisteren zul je toch de kabel moeten inpluggen. Dat hoeft bij het nieuwste model niet meer.

Bose QuietComfort 35

De QuietComfort 35 ligt voor ongeveer dezelfde een iets hogere prijs in de winkel (€379,95) en ziet er ook vrijwel hetzelfde uit als z’n voorganger (de QC25). Het verschil is dat dit model via Bluetooth werkt – klaar voor de mogelijk koptelefoonaansluitingloze iPhone 7. Vanaf juni ligt dit nieuwe model in de Nederlandse winkels, belooft Bose.

Bose QuietComfort 35 in zilver

De QC35 gaat 20 uur mee op een batterijduur en zelfs langer als je de meegeleverde kabel inplugt, waarbij Bluetooth wordt uitgeschakeld. De headset filtert dagelijkse geluiden zoals het geronk van de bus of het bouwactiviteiten op straat uit, zodat jij je kunt concentreren terwijl je onderweg bent of je op kantoor probeert te concentreren. Je kunt kiezen uit zwart of zilver.

Bose QuietControl 30 in zwart

Bose QuietControl 30

Ook heeft Bose een nieuwe set ruisonderdrukkende oordopjes aangekondigd, de QuietControl 30. Deze hebben een band in je nek en het geluidsniveau is via een app te regelen. Ook zitten er knopjes op waarmee je de mate van ruisonderdrukking kunt regelen – wel zo veilig als je in het verkeer moet zijn. Ze gaan rond de €300 kosten en liggen rond september in de winkels.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 06 juni: Informatie over prijs en verkrijgbaarheid toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2016, 14:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen bose, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.