Reacties voor: BookBook als vintage beschermhoesje voor de iPhone

BookBook voor iPhone is een vintage beschermhoesje voor de iPhone, die vergelijkbaar is met de eerder verschenen iPad-hoes. Het leer van de BookBook is kunstmatig oud gemaakt zodat het lijkt alsof het doorleefd is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 46 reacties

  1. Lekker slim… je bankpasjes en creditcard aan de buitenkant hebben als je aan het bellen bent??

  2. handig! als je portemonnee wordt gejat ben je gelijk ook je iphone kwijt 🙂

  3. Wil je wel foto’s nemen: er is ook een Moleskin hoesje/boekje. Met het bekende elastiek en een notitieboekje. En dus een gaatje voor de lens. Kan je stiekum foto’s maken 🙂

  4. Helaas ontdek je pas na het invullen van je creditcardgegevens hoeveel die verzendkosten zijn.

    Maar heel speciaal voor ons willen jullie de verzendkosten voor Nederland en Belgie wel even vermelden toch? 🙂

  5. Kon het niet laten… Meteen besteld!

  6. Lijkt meer op een bijbel dan portemonee.

  7. Verzending kost $40,01, dus precies $100 totaal….= 68 euro

  8. Was het niet zo dat de iPhone de bankpassen onbruikbaar maakte als je ze er te dicht tegen aan hield?

  9. @aaipet: Maar met Find my iPhone heb je en je portemonnee en je iPhone terug 2 in 1 😀

  10. wouw! dat is echt wel heel vet! dat ga je niet vaak zien! maar of het nu echt praktisch is..nee..wel vintage!

  11. Je creditcard naast je foon? Is die combinatie niet schadelijk? o.0

  12. Aaaahjoooh… net nu ik vanmiddag al iets anders besteld heb, komen jullie met dit…
    Ziet er fantastisch gaaf uit zeg, maar of het ook zo handig is met bellen en zo.
    Ennuh, die verzendkosten zijn sick zeg.

  13. Origineel geplaatst door Sven Haverbus
    @aaipet: Maar met Find my iPhone heb je en je portemonnee en je iPhone terug 2 in 1

    haha scherp! 😀

  14. Één woord; prachtig.

  15. wat een prachtig mooie case!!

  16. Dit lijkt me wel heel handig. Portemonnee en iPhone in 1 hoesje is wel heel relaxed! Ben alleen een beetje huiverig om m’n pinpassen tegen m’n iPhone aan te leggen. Zo heb ik een paar jaar geleden eens een nieuwe pinpas aan moeten vragen nadat ik die bij het stappen in dezelfde broekzak had zitten als m’n oude Samsung.. Werkt net als een magneet over je bankpas halen. Heb nu al een paar jaar een iPhone maar dit nooit weer eens uitgeprobeerd. Kennelijk kan dit dus gewoon?

  17. Origineel geplaatst door revolt
    Dit lijkt me wel heel handig. Portemonnee en iPhone in 1 hoesje is wel heel relaxed! Ben alleen een beetje huiverig om m’n pinpassen tegen m’n iPhone aan te leggen. Zo heb ik een paar jaar geleden eens een nieuwe pinpas aan moeten vragen nadat ik die bij het stappen in dezelfde broekzak had zitten als m’n oude Samsung.. Werkt net als een magneet over je bankpas halen. Heb nu al een paar jaar een iPhone maar dit nooit weer eens uitgeprobeerd. Kennelijk kan dit dus gewoon?

    Precies!!! Dat heb ik nl ook al eens meegemaakt. Ken iemand die zo’n flipcase had voor haar 3Gs en daar ook 1 pasje in kon doen, 4x een ander pasje heeft aan moeten schaffen. (doordat ze niet wist dat dit kon door je tel.) Maar goed, het zal best kunnen anders werden dit soort cases niet meer verkocht natuurlijk.
    Vind dit de mooiste die ik op het moment gezien heb.

  18. oh ik heb me bankpas altijd in het hoesje van de iphone er tegen aanzitten oeps, maar niks aan de hand

  19. Wel grappig…misschien als die hier in de winkels ligt dat ik er misschien 1 aanschaf…alleen je muntgeld kun je er niet in kwijt…maarja Amerikanen kennnen niet echt muntgeld…dus aan de ne kant wel logisch 😛

  20. Blijft cool, Prijs (en ook de verzendkosten) valt nog best mee… Kijk maar eens bij appelhoes, de bookbook hoesjes daar voor macbooks zijn zeker zo duur als de Amerikaanse incl. verzenden. Alleen hopen dat meneer de dounanier een keer door de vingers kijkt…

  21. Nu heeft mijn BookBook voor mijn mac er een vriendje bij 😀 😀

  22. IPC… dé eerste bookbook was toch echt voor de macbook… vergeten te vermelden? Ik gebruik hem al ruim een jaar met veel plezier. Kwaliteit is top en eventuele inbreker denken hopelijk dat er een ‘oud’ boek in de kast staat 😉

  23. Ik heb ooit een bookbook voor Macbook Pro in het wild gezien. Zag er nogal raar uit, zo’n groot boek op z’n kant opengeklapt voor je op tafel… Dichtgeklapt vind ik ze wel mooi.

  24. @Gonny, een beetje flauwe afsluiting over je artikel. In de informatie staat dat de case ook in de Apple Store beschikbaar is of komt.

    Overigens lijkt me de gebruikswaarde van deze case wat minder zeker als je veel wilt fotograferen

  25. Heel leuk bedacht en mooi uitgevoerd. Jammer dat er geen Nederlandse importeur is die dit soort leuke accessoires importeert. Die verzendkosten houden mij vaak tegen.

  26. Leuk,

    en voor de foto’s kan je er toch met een perforator een gaatje in prikken… alleen heb ik de 3G nog en daar heb ik momenteel nog een hoesje voor hoewel het bijna uit elkaar sukkelt.

  27. Hij is prachtig, maar ik zou hem er te vaak uit moeten halen voor het maken van foto’s enzo…

  28. Alles leuk en aardig, maar ik wil graag een review zien van IPC. lijkt me leuk om te zien of het zo goed is zoals ze zeggen.

  29. Tis alleen niet slim om bepaalde passen naast je iPhone te bewaren… Mijn OV-Chip kaart met €35 was onbruikbaar na een nachtje op mijn iPhone…

  30. Origineel geplaatst door BoekMarc
    Wil je wel foto’s nemen: er is ook een Moleskin hoesje/boekje. Met het bekende elastiek en een notitieboekje. En dus een gaatje voor de lens. Kan je stiekum foto’s maken 🙂

    helaas niet voor iPhone4

  31. Coole hoes, maar ook zeer coole spot om de hoes te promoten! De BookBook voor iPad en MacBook lag normaal gewoon te koop bij diverse MediaMarkt Fillialen bv dus deze zal er vast ook wel komen.
    Maar goed, A. Ik heb geen iPhone 4 en wordt het dus wachten op een versie voor de volgende iPhone want doe moet hoognodig eerst worden vervangen. Maar dan is deze BookBook wel een hele vette optie!

  32. Ik had eerst het verhaal gelezen en daarna pas het filmpje gekeken…
    Endan helemaal oohhhhhh…!
    Een iphone portomonee…. . .
    @

  33. Ik heb de BookBook voor zowel mijn iPad 2 als mijn MacBook Pro, en ze zijn echt ongelooflijk mooi. Ik krijg alleen maar complimenten.

    Snap alleen niet waarom ze niet een uitsparing voor de camera hebben gemaakt… (Hoewel: dan zie je meteen dat het niet een echt boekje is.)

  34. Verstandig om je pasje zo dicht bij de magneetjes in je iPhone te stoppen 😉

  35. /offtopic: Zeer onverstandig, mijn iPhone heeft me hoogst waarschijnlijk al 2 bankpassen met magneetstrip gekost.
    En voorlopig zijn we nog niet van die strip af omdat landen als Spanje, Portugal, Italie, Griekenland etc. de chip pas nog niet gaan invoeren wegens kosten etc.

    Succes met het aanvragen van je nieuwe passen.

    /ontopic: wauw! das inderdaad een lekker trendy booklet voor je iphone … was het niet dat de magnetische straling van de antenne je passen wist dan zou ik hem zeker kopen. Misschien een versie met afscherming voor je passen als opvolger?

  36. Lekker handig! Magneet strip uit je bankpass! Niet handig mag je meteen nieuw pasjes aan vragen

  37. Nog jammerder dat je nadat je je betaalpassen en credit cards bij je IPhone heb gedaan, je ondekt dat deze niet meer werken! Dank aan het ontvangen/zenden van de Iphone! Erg leuk – maar nutteloos product. Trouwens iets dergelijks is gewoon te koop op de Applestore site van Michael Kors!! Lichtelijk gestolen ontwerp??

  38. Cool. Dat wil ik. Alleen moet er en camera gat in de achterkant komen

  39. Ziet er gaaf uit. Jammer dat het er niet is voor de iPod touch. Zou handig zijn met al die pasjes die ik moet meenemen elke dag..

  40. @aaipet:Zou het erger vinde omgekeert

  41. @Chijl: In het filmpje ziet het er zeer gemakkelijk uit om foto’s te trekken watn ze duwen hem er zo een beetje uit

  42. @Djèlon: ?????????

  43. Hier wordt echt aan non discrimination gedacht let op in het filmpje hij is AT&T en zij is Verizon

  44. Je hoeft helemaal niet eerst een bestelling te plaatsen om de verzend kosten te zien, als je je land, postcode en provincie invult kun je uit 2 leverings opties kiezen, daar staan de prijzen ook bij.

    Ja je moet wel wat gegevens invullen(geen creditcard gegevens), maar geen bestelling te plaatsen hoor.

    Verder, cool hoesje, maar door de verzendkosten mij iets te duur, anders had ik er een genomen!

  45. @mhoutman – Ben het niet met je eens over de afsluiting. Het is wel zo aardig om ook even de verzendkosten erbij te zetten. Maar als ik daarvoor eerst een nepbestelling moet plaatsen, gaat me dat te ver. Ik heb al honderden ongevraagde accounts op allerlei sites, puur omdat ik over een bepaalde dienst wilde schrijven.
    Anyway… “Apple Store” zegt ook niet zoveel. Fysiek? Online? Wat er in de Amerikaanse fysieke Apple Stores aan de muur hangt, is niet altijd in de Nederlandse online Apple Store te krijgen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.