BookBook als vintage beschermhoesje voor de iPhone

BookBook voor iPhone is een vintage beschermhoesje voor de iPhone, die vergelijkbaar is met de eerder verschenen iPad-hoes. Het leer van de BookBook is kunstmatig oud gemaakt zodat het lijkt alsof het doorleefd is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

bookbook iphoneFabrikant Twelve South maakte al eens een vintage beschermhoesje voor de iPad onder de naam BookBook. Het ziet eruit als een oud boek, dat na jarenlang gebruik flink is afgesleten. Nu heeft Twelve South ook een variant voor de iPhone gemaakt, eveneens onder de naam BookBook. Het hoesje is open te vouwen zoals een echt boek, met vakjes voor creditcards en visitekaartjes.

De case heeft uitsnijdingen voor het opladen van je iPhone en voor het bedienen van alle knoppen, maar voor het maken van foto’s zul je de iPhone uit het hoedje moeten halen (tenzij je genoegen neemt met de lagere resolutie van de frontcamera). De hoes is voor 59,99 dollar exclusief verzendkosten aan te schaffen. Helaas ontdek je pas na het invullen van je creditcardgegevens hoeveel die verzendkosten zijn. De verzendkosten naar Europa zijn 50 dollar en dat is nogal veel voor een hoesje dat 60 dollar kost. Het wachten is op een Europese handelaar die deze hoesjes voor een betaalbaarder prijs gaat distribueren.

Meer info: TwelveSouth

bookbook twelvesouth

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2011, 15:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen bookbook, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.