Kickstarter c/dock: stop je iPhone in een wekker

De Kickstarter c/dock is een wekker, bestaande uit een stuk walnoothout en een frontje van glimmend zwart materiaal of

kickstarter alarm clock iphoneHet is bij Kickstarter de laatste tijd wat rustig met nieuwe iPhone– en iPad-projecten, maar we hebben er toch weer eentje kunnen vinden. Deze keer gaat het om een investering voor een wekker. Voor 55 dollar steun je het idee van de Amerikaan James Aloysius om een wekker te maken.


James nam een massief blok walnoothout en plaatste er een geborsteld aluminium of hoogglans zwart frontje op. Je start de gewenste klokapplicatie op de iPhone en kunt vervolgens in slaap vallen. Een ingebouwde dockconnector zorgt dat je iPhone opgeladen blijft. Het idee ontstond als zo vaak in de praktijk: James lag in bed en de iPhone-batterij raakte ongemerkt leeg zodat je ‘s ochtends niet tijdig wordt gewekt. Een houder die meteen kan opladen is de oplossing. Je kunt de houder ook gebruiken om van je iPhone een mini-tv’tje te maken.

cdock kickstarter

Investeer je 55 dollar of meer, dan kom je in bezit van de c/dock. Met nog 24 dagen te gaan en slechts 9.000 van de benodigde 20.000 dollar ingezameld is dit een project waarvan je niet op voorhand kunt voorspellen of het gaat lukken.

Meer info: Kickstarter

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.