Reacties voor: Bloomberg: Snellere iPhone met A5-processor in september verkrijgbaar

Bloomberg ontkracht geruchten dat een grote update voor de iPhone voor augustus gepland zou staan. Volgens de site krijgt de iPhone in september een kleine update met Apple's betere A5-processor en een 8-megapixel camera. Het ontwerp zou nagenoeg hetzelfde zijn als de iPhone 4.
Michel Lusthof -

Reacties: 31 reacties

  1. Iemand enig idee wanneer de iPod touch 5G eraan komt?

  2. Jammer genoeg blijven dit allemaal geruchten. Ik hoop dat er in sept een iphone 5 komt met een groter scherm, a5 processor, nfc chip en kwa prijs goedkoper. Maar dat laatste zal waarschijnlijk helemaal niet gebeuren.

  3. 4GS en geen 5 dus.

  4. @Esteban: Nee, de 5. Er zal geen xG of xGS model meer komen. Hooguit een Nano of mini.

    Eind september begint Apple’s boekjaar 2012. 6 september wordt de iPhone 5 aangekondigd die eind september leverbaar wordt.

  5. Via nu.nl
    De link naar origineel bericht.

    totaal ander verhaal weer….

  6. Ik wordt een beetje moe van al deze geruchten…

  7. De reden waarom dat RDG Iphone 4s zegt, is omwille van het feit dat de Iphone geen fysieke veranderingen zal hebben, maar een update (zoals beschreven in het artikel). Zelf als m’n het de Iphone 5 noemt, is dit in de ogen van de consument een Iphone 4S (s -> upgrade). Pas als het design radicaal veranderd, dan kan m’n spreken over een Iphone 5 (volledig nieuw model). Snappie?

  8. wat een welles niettes verhaal… zucht

  9. Ik wacht wel op de iphone 6 die komt ook binnenkort.

  10. @Giovanni: Dat is helemaal waar.

  11. Het journalistieke niveau van iPhoneclub ligt wederom erg laag. Lees je op meerdere websites in alvorens het een artikel te publiceren. Vaak worden artikelen alleen vertaald uit het Engels en de Amerikaanse websites. En dit maal ook nog eens verkeerd. Gisteren werden er allemaal artikelen gepubliceerd over het totaal nieuwe uiterlijk van de iPhone 5 en dat er momenteel een 4S circuleert met de specs van de iPhone 5 maar het uiterlijk van een iPhone 4 zodat de grote ontwikkelaars hierop hun apps kunnen testen.

    Daarbij is het marketing technisch gezien dom om zoals bij een iPhone 3G(S) hetzelfde model te nemen. Mensen kopen een iPhone voor de functies maar een deel ook om er mee gezien te worden, het nieuwste van het nieuwste, als je daarbij en ‘ouder’ model zoals de iPhone 4 neemt zal een deel een jaar wachten met het kopen van een nieuw toestel. Bij een nieuw uiterlijk zal de verkoop stijgen tov oud uiterlijk. Dit is altijd al zo geweest en zal ook wel altijd zo blijven.

    Persoonlijk denk ik dat het op een kleine iPad gaat lijken, maar dat is puur omdat alle generaties voorheen nog wel op elkaar lijken. Ook denk dat de iPhone 5 dunner is, dit omdat de iPad 2 ook dunner is gemaakt.

  12. Origineel geplaatst door Giovanni
    De reden waarom dat RDG Iphone 4s zegt, is omwille van het feit dat de Iphone geen fysieke veranderingen zal hebben, maar een update (zoals beschreven in het artikel). Zelf als m’n het de Iphone 5 noemt, is dit in de ogen van de consument een Iphone 4S (s -> upgrade). Pas als het design radicaal veranderd, dan kan m’n spreken over een Iphone 5 (volledig nieuw model). Snappie?

    Ten eerste schreef Esteban dat en niet RDG. Ten tweede, bij iphone 3GS stond de S voor speed, dat het uiterlijk hetzelfde was gebleven kwam gewoon omdat het goed was, kijk maar naar de Macbooks.

    Nu zou je denken dat ze de iPhone ‘5’ hetzelfde uiterlijk geven omdat nu eindelijk alle accessoires (hoesjes, docks) passen. Maar aan de andere kant kunnen ze het probleem met de antenne nu wel oplossen.

    We zien het wel..

  13. Ze kunnen de problemen met de antenne ook oplossen zonder aan het design te raken. Het is marketinggewijs ook niet slim om volledig nieuw ontwerp op de markt te brengen, de Iphone 4 lijkt nog steeds niet verouderd.

  14. Origineel geplaatst door Giovanni
    De reden waarom dat RDG Iphone 4s zegt, is omwille van het feit dat de Iphone geen fysieke veranderingen zal hebben, maar een update (zoals beschreven in het artikel). Zelf als m’n het de Iphone 5 noemt, is dit in de ogen van de consument een Iphone 4S (s -> upgrade). Pas als het design radicaal veranderd, dan kan m’n spreken over een Iphone 5 (volledig nieuw model). Snappie?

    Snap ik helemaal niets van. Het slaat echt nergens op om de zesde iPhone de naam “iPhone 5” te geven. Dan kan je net zo goed getalletjes gaan verzinnen. Noem het dan de iPhone 2011. Of iPhone 8.

  15. Wie is Bloomberg??

  16. @Rene: Burgemeester van New York.

  17. Ik denk dat Apple zelf deze tegenstrijdige berichten dropt via die bronnen om zo de hype wat te vergoten…

  18. @baco: give the man credit due: Billionaire, owner Bloomberg Business & Financial News Network, one of 7 most generous contributors to (NY area) charities, and so on and so forth.

    On topic : iPhn 5 – zoals met alle nieuwe dingen….ik wacht tot de eerste kinderziektes gefixed zijn: 2012 dus

  19. Meer dan een jaar. Dan moet er toch wel een compleet nieuwe komen.

  20. Waarom doen sommigen nou weer alsof dit wel waar zal zijn en dat van gisteren niet?
    En zulke tegenstrijdige berichten zijn het nou ook weer niet..behalve dan over het uiterlijk.
    Of het nu 4S of 5 heet (het zal wel 5 worden inderdaad) maakt toch totaal niks uit man.
    Het krijgt sowieso een iets betere camera, zal wel weer iets sneller worden, misschien wat meer geheugen etc.
    Wat verwachten jullie dan bij een zogenaamde grote update?? 16 megapixel? 130 GB geheugen? 30 inch scherm??
    Overgang van 3g naar 3gs was normaal..van 3gs naar 4 was ook gewoon normaal (alleen ander uiterlijk).
    Dus de zogenaamde grote update zit hem alleen in het uiterlijk??

  21. Origineel geplaatst door Daejji
    130 GB geheugen? 30 inch scherm??

    130 GB? het moet toch een meervoud zijn van 32 GB? en 30 inch is wel heel groot? Dat past toch niet in je broekzak?… 🙁

  22. Origineel geplaatst door Thommes
    130 GB? het moet toch een meervoud zijn van 32 GB? en 30 inch is wel heel groot? Dat past toch niet in je broekzak?…

    Grote billen; grote zakken

  23. OMFG…hoeveel berichten zijn er hier al gepost aangaande speculaties omtrent een mogelijke nieuwe iphone? 50 ofzo? Echt niet normaal meer. We zien het vanzelf wel…toch?

  24. Tjonge tjonge wacht gewoon af met elke x die geruchten.

    Oja waar blijft the game 9mm 😉 ?

  25. @RDG: LOL Als er een iphone 5 zou wezen dan hadden ze die wel laten zien op de WWDC. Denk zelf dat het hier gewoon om een verbetere versie van de 4 zal gaan.
    Want de witte iphone 4 is ook net pas uit. En die moeten ze ook nog uitmelken. En als ze nu dus een 4GS releasen zijn er genoeg dickriders die het toch wel kopen. en dan volgend jaar de i5.

  26. Sorry iPhoneclub. Mooi bericht. En wees blij dat er aandacht aan besteed wordt. Ik kan zelf niet wachten. Wat het ook wordt, ik koop het!!

  27. Ä°s het nou in september of Augustus ?

  28. @ip3gs: September!

  29. Eem snellere iphone ..daar zitten iphone 4 bezitters nu echt op te wachten…not!

  30. Zelfs als pro-Apple fan vind ik dit soort berichten na 4 jaar zinloos. Dat je het 1x meld, prima maar kom zoveel geruchten tegen. We weten dat er iets komt in september, wat? Dat bepaalt Steve, en niemand anders. Volgende gerucht weet ik ook al… Volgend jaar komt er weer een iPhone… 😉 sorry iPc, maar de vaste bezoeker weet na al die tijd wel hoe de vork in de steel zit. Daarnaast kan ik soortgelijke berichten al eerder terugvinden onder geruchten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.