Reacties voor: Blink draadloos beveiligingssysteem is overal te plaatsen

Blink is een draadloos beveiligingssysteem, waarbij je geen stroomdraad hoeft aan te leggen. De Blink-sensoren zijn overal te plaatsen en gaan een jaar mee. Klinkt te mooi om waar te zijn?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Iets klopt er volgens mij niet in het artikel. De batterij gaat 1 jaar mee, maar in vol bedrijf gaat hij 5 a 6 jaar mee. Dat zullen wel maanden moeten zijn denk ik. Voor de rest lijkt het mij niet zo heel nuttig.

  2. Origineel geplaatst door BC
    Iets klopt er volgens mij niet in het artikel. De batterij gaat 1 jaar mee, maar in vol bedrijf gaat hij 5 a 6 jaar mee. Dat zullen wel maanden moeten zijn denk ik. Voor de rest lijkt het mij niet zo heel nuttig.

    Beveiligingscamera, temperatuursensor… klinkt mij toch als best nuttig in de oren.

    De gebruiksduur moet 5 a 6 uur zijn, dus hij hoeft 99,9% van de tijd niet in actie te komen. Ik heb dat nu aangevuld in het artikel.

  3. ‘Bij bestaande systemen moet je vaak nog een stroomkabel leggen om bijvoorbeeld een draadloze beveiligingscamera te kunnen ophangen’

    Gonny heeft klaarblijkelijk geen ervaring met beveiligingssystemen… Bij het alarmsysteem dat vorig jaar in mijn huis is geïnstalleerd is geen stroomkabel aan te pas gekomen! Dát heet nu juist draadloos.
    Als je ‘t mij vraagt: niets nieuws onder de zon dus dit systeem. D’r zijn al genoeg alternatieve systemen in de handel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.