Reacties voor: BlackBerry-tablet BlackPad in november op de markt?

Er gaan al een tijdje geruchten over een tablet van BlackBerry. Bloomberg beweert nu dat de BlackPad in november op de markt zal komen en een 9,7 inch scherm heeft.

Reacties: 17 reacties

  1. haha een blackberry tablet. nou poe dat word spannend of word het toch een freakshow. er zit geen 3g op dus het hele pingen van de blackberry gaat ook al niet meer door denk pingen de enige optie is om zo’n alienachtig telefoontje te kopen. Word ook heel vaak gratis bij een abonnement aangeboden omdat het gewoon geen boeiende en vooral intuitieve software heeft.

    spreek veel mensen met blackberries en vraag dan ook altijd wat moet je met zo’n buitenaards geval. ja uhh pingen. haha de naam al.

    Wake up guys. the tablet market has already been won by apple’s ipad

  2. Laat maar komen

    Kan bulackberry laten zien dat het wel kan als je je eigen OS en hardware maakt.

    Palm was aardig opweg maar ging falliet.
    BB moet dat toch beter kunnen.

    Ze hebben nu toch wel een tijdje de stijl af kunnen kijken van Apple

    Onder het mom van hoe meer ECHTE concurrentie des te beter modig ik Blackberry aan dit ding succesvol op de markt te zetten

  3. Apple heeft duidelijk een markt ingeboord waar anderen nog hun vraagtekens bij plaatsten: hebben wij zo’n apparaat wel nodig? Het succes van de iPad heeft het antwoord al gegeven.
    Wat de plaatje hierboven nog mist is die onwijs lelijk qwerty toetsenbord van Rim.
    Wellicht is de blackpad wel iets voor de dames. Ik bedoel daar verder niks mee hoor, volgens mijn eigen waarneming is de Blackberry erg populair bij de vrouwen.
    In mijn familie lopen ze ook al mee rond en ik maar mijn best doen om hun aan een iPhone te helpen.

  4. Apple heeft een groot voordeel dat de rest nog niet heeft.

    De AppStore iTunes store en de ibookstore.

    Er is dus genoeg om dat apparaat te vullen met content die er speciaal voor gemaakt is en het apparaat een flinke meer waarde kunnen geven.

    Voor blackberry en andere concurrenten zal hun misschien superieure producte waar ze uiteindelijk ooit mee zullen komen slechts een stuk hardware zijn waar geen toepassingen voor zullen zijn.

    In ieder geval veel minder dan Apple nu inmiddels heeft opgebouwd.

    Plus apple is cool en hip

    Daar kan je moeilijk tegen op

  5. Logisch dat RIM er mee komt. Succes Apple doet volgen ook bij de tablets. Heb zelf een Blackberry half jaar nu maar vandaag toch de iPhone 4 besteld. BB is qua AppStore en internet niet gebruikersvriendelijk en trager. Ik weet dat om ik ook een ipod touch heb. Ieder zijn smaak.

  6. Origineel geplaatst door Chytin
    Apple heeft duidelijk een markt ingeboord waar anderen nog hun vraagtekens bij plaatsten: hebben wij zo’n apparaat wel nodig? Het succes van de iPad heeft het antwoord al gegeven.
    Wat de plaatje hierboven nog mist is die onwijs lelijk qwerty toetsenbord van Rim.
    Wellicht is de blackpad wel iets voor de dames. Ik bedoel daar verder niks mee hoor, volgens mijn eigen waarneming is de Blackberry erg populair bij de vrouwen.
    In mijn familie lopen ze ook al mee rond en ik maar mijn best doen om hun aan een iPhone te helpen.

    mee eens, blackberry is (vind ik) ook meer een vrouwen model kwa telefoons… of dat ook met de blackpad gebeurt, wie weet, maar ik weet het al wel; ik hou het bij mijn iPad

  7. Of het plaatje, of de informatie klopt niet.

    Op het plaatje is duidelijk een verizon teken te zien. Dat zou beteken dat er wellicht mee gebeld kan worden. Aangezien er geen 3G op zit zou anders een verizon teken overbodig zijn.

    Tenzij je het apparaat alleen bij verizon kan verkrijgen natuurlijk. Maar zonder een simlock lijkt me dat niet…

  8. Het plaatje is gewoon een geshopte iPad met het scherm van een storm erin geplakt!

  9. Hoe meer concurrentie hoe beter. Wellicht dat we in de toekomst een iPad voor de helft van de prijs kunnen krijgen!! 🙂 zou best overstappen van mijn iPad naar iets beters en tegelijk goedkoper. Maar Apple heeft nu wel een voorsprong

  10. Wel grappig om dit te lezen, blijkbaar zag uiteindelijk toch niemand de iPad en vooral zijn succes aankomen.

    Apple heeft op zijn dooie gemak jaren kunnen steken in het ontwikkelen van dit (wat mij betreft) super apparaat.

    Maar nu de concurrentie ziet dat er toch wel markt voor is willen ze allemaal liever vandaag dan morgen een eigen tablet op de markt brengen, wat voor niet goed door ontwikkelde, energie slurpende en niet gebruik’s vriendelijke tablet’s zorgt.

    Waardoor de iPad van Apple alleen nog maar meer stijgt in aanzien en userbase.

  11. Wat jullie niet begrijpen is dat de concurrentie die Apple niet heeft ze straks wel heel erg nodig gaan hebben. Als Apple zo doorgaat met het domineren word het een vervelende weg voor Apple, het is verboden om zodanig te domineren dat de consument gedwongen word Apple te kopen, ook mag je niet een aantal precentage van de markt onder je naam hebben. Dus ja, er gaan tablets komen en ik hoop er elke dag voor want anders worden het Microsoft taferelen. Boetes voor het te dominant zijn, producten die in kwaliteit omlaag gaan en een lagere marketing strategie plus Apple gaat steeds vervelender worden.

  12. @Anoniem:

    Een leidende positie hebben mag wel. Ze verbieden niemand de markt op te komen dus er is niets strafbaars aan. Microsoft taferelen zijn er gekomen omdat zo goed als alle laptops en pc’s het systeem Windows al voordat je hem thuis had erop stond. Dit belemmerde de keuzevrijheid en zorgde voor oneerlijke concurrentiestrijd.

    Wat Apple doet is echter alles behalve verboden.

    Dit wil overigens niet zeggen dat concurrentie slecht zou zijn voor Apple. Innovatie is immers de toekomst!

  13. Wat RIM wel meteen mogelijk maakt en wat Apple dus niet doet (officieel) is dat je met Bluetooth via je BB kunt internetten; Tethering dus.
    Zou mooi zijn als Apple (en operators) dat ook gewoon mogelijk maakt, hoef je niet te jailbreaken.
    Gewoon appje uit de store en internetten maar.

  14. Origineel geplaatst door Anoniem
    Wat jullie niet begrijpen is dat de concurrentie die Apple niet heeft ze straks wel heel erg nodig gaan hebben. Als Apple zo doorgaat met het domineren word het een vervelende o voor Apple, het is verboden om zodanig te domineren dat de consument gedwongen word Apple te kopen, ook mag je niet een aantal precentage van de markt onder je naam hebben. Dus ja, er gaan tablets komen en ik hoop er elke dag voor want anders worden het Microsoft taferelen. Boetes voor het te dominant zijn, producten die in kwaliteit omlaag gaan en een lagere marketing strategie plus Apple gaat steeds vervelender worden.

    Het zou heel flauw zijn om Apple te straffen met boetes omdat de rest niet slaagt een beter product neer te zetten.

    Als je eerlijk kijkt naar wat er gaande is is het voor iedereen die een Apple iDevice koopt een vrije keuze om dat in combinatie met Windows of Apple computers te blijven gebruiken. Apple dwingt je nergens toe.

    Wil je content aanschaffen hebben ze daar een centrale plek voor. Met content speciaal geschikt voor de iDevices en die kan je als je wil ook gebruken op de niet Apple media spelers ( op apps na dan)

    Waar doet Apple iets verkeerd waar er hoetes voor nodig zouden zijn?

    Dat zou in mijn ogen pas zijn wanneer Apple iedereen dwingt een Mac te kopen als ze een iDevice willen gebruiken. Windows uit te sluiten en zo een gesloten eilandje worden. En zelfs dat is dan pas boetes waard als Apple met zijn producten meer dan de helft van de markt in handen heeft.
    Apple domineert nergens de markt.

    Op computers zijn ze maar goed voor een 4% markt aandeel wereld wijd.
    Op muziekspelers hebben ze 70% in handen. Nergens word gedwongen een Mac aan te schaffen voor het gebruik er van.
    Op tablet gebied gaat het nu erg snel maar dat zal ooit veranderen. En ook hier is er nergens de dwang een Mac aan te schaffen wil je überhaupt kunnen werken met hun product.

    Er zijn omgekeerd genoeg bedrijven die hele gave producten maken maar voor Apple gebruikers geen ondersteuning bieden.
    Moet je maar Windows installeren op je Mac is dan het antwoord.

    Dat is precies waar Microsoft voor werd aangepakt.
    Ze hielden de deur van hun brondcodes gesloten voor alternatieve software van derde. Zodat hun eigen software beter liep.

    Ze leverde standaard een hoop meuk mee zodat je de concurrerende software niet meer nodig had.

    Dat zijn allemaal dingen waar Apple je nogsteeds de ruimte geeft op je Mac je kan zelf kieze wat je gebruikt voor tekste verwerking en dergelijke.

    Op een idevicen is dat niet anders. De beperking zit m in het feit dat je het via de winkel van Apple aanschaffen moet. In die winkel is het aanbod weer helemaal het zelfde..

    Mocht het aanbod wat beperkter zijndan komt dat gewoon omdat de ontwikkelaars nog geen apps hebben gemaakt.

  15. Orginale naam ook…

  16. Alsof Pad met een i ervoor zo orgineel is…

  17. @kokkie:
    Idd niet errg origineel maar het is wel consequent met de rest van Apple’s product aanbod.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.