BlackBerry-tablet BlackPad in november op de markt?

Er gaan al een tijdje geruchten over een tablet van BlackBerry. Bloomberg beweert nu dat de BlackPad in november op de markt zal komen en een 9,7 inch scherm heeft.

blackberry-tabletEr gaan al een tijdje geruchten over een tablet van BlackBerry. Bloomberg beweert nu dat de BlackPad in november op de markt zal komen. Het apparaat heeft een 9,7 inch scherm, net als de iPad. Internetten doe je via Wi-Fi of door het apparaat via Bluetooth met je BlackBerry te verbinden. Er zit geen 3G-functie in. Bloomberg baseert zich op bronnen die vertrouwd zijn met de plannen van het bedrijf. BlackBerry-maker RIM heeft recent in ieder geval al de domeinnaam BlackPad.com in handen gekregen.

Over processor en andere technische details is nog weinig bekend. Ook is niet bekend of het apparaat draait op BlackBerry OS 6. De prijs ligt in de buurt van de iPad, dus vanaf zo’n 500 euro. Eerder deze maand waren er ook al geruchten over een BlackBerry-tablet, maar toen sprak een analist over een kleiner apparaat met 7 inch scherm, 1 GHz-processor en twee camera’s (waaronder eentje voor videochatten). Volgende week is er een persevenement van RIM gepland, misschien horen we dan meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2010, 23:51
Categorie iDevices
Onderwerpen blackberry, concurrentie, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.