BiteSMS 4.4 na diverse betaversies officieel gelanceerd (Cydia)

BiteSMS is officieel verschenen in versie 4.4. Deze nieuwe versie biedt vooral verbeteringen voor Quick Reply en Quick Compose: het schrijfvak wordt beeldvullend en werkt ook vanaf het lockscreen.

biteSMS-logoBiteSMS 4.4 heeft al heel wat betaversies doorgemaakt. Na beta 1 tot en met 7 die in de loop van oktober uitkwamen is vandaag eindelijk de officiële versie 4.4 beschikbaar gesteld. De lijst met nieuwe functies en bugfixes is te lang om allemaal hier op te sommen, dus we kiezen er een paar interessante uit.

Zoals de mogelijkheid om een Quick Reply vanaf het lockscreen te sturen (zie screenshot middenonder) en de mogelijkheid om het schrijfvak voor de Quick Reply schermvullend te maken. Je kunt nu ook binnen de applicatie extra credits te kopen (via biteSMS > Settings >Buy). Duitsers kunnen vanaf nu MMS-berichten via het biteSMS-netwerk sturen (andere landen volgen later) en er is een nieuwe optie Lock Screen Dim waarbij het scherm automatisch wordt gedimd na het versturen van een berichtje. Bij Quick Reply en Quick Compose kun je voortaan ook in landschapsweergave een bericht typen.

Je kunt biteSMS 4.4 vanaf nu meteen vanuit Cydia installeren, via de repo’s van BigBoss & Planet-iPhones. De eerder beschikbaar gestelde repo voor beta’s werkt niet meer.

bitesms 4.4 voor iphone

Tipgever: Johan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2009, 18:09
Categorie Jailbreak
Onderwerpen bitesms, cydia, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.