Apple Store Düsseldorf opent 14 december, 45 minuten rijden vanuit Limburg (update)

In december wordt de opening verwacht van Apple Store Düsseldorf, op 45 minuten rijden van Limburg.

apple store dusseldorfApple is druk bezig om het aantal Apple Stores in Europa uit te breiden. Dit weekend vierden we de opening van Apple Store Haarlem en Apple Store Den Haag zal waarschijnlijk deze maand nog worden geopend en uit andere landen horen we ook berichten dat er nieuwe winkels aankomen. “Waarom niet in Maastricht?” is een veelgehoorde vraag. Apple kan van daaruit meteen een enorm gebied bedienen, inclusief een stuk van België en Duitsland. Maar Apple trekt een ander plan en opent op een uurtje afstand een nieuwe Apple Store in Düsseldorf. Dat is 45 minuten rijden van Roermond en Venlo, ideaal om bij de volgende iPhone-introductie in de rij te gaan staan. Limburgse Apple-fans waren tot nu toe aangewezen op Keulen, als de dichtstbijzijnde Apple Store. Update: Inmiddels heeft Apple bekendgemaakt dat de Apple Store in Düsseldorf op 14 december zal worden geopend.

Dit artikel verscheen origineel op maandag 9 december en is opnieuw gepubliceerd nadat de openingsdatum bekend werd gemaakt.

De logo’s hangen en de meubels staan op hun plek in de nieuwe Apple Store in Düsseldorf. Alleen de producten moeten nog op de tafels worden gezet. Op de houten schutting staat al de bekende verwijzing naar de website van Apple, in dit geval www.apple.com/de/retail. Eigenlijk verwachtten onze Duitse collega’s van iPhone-ticker dat de nieuwe winkel dit weekend al zou worden geopend, omdat er meerdere winkelopeningen op de planning stonden voor dit weekend. De nieuwe Apple Store is gevestigd in winkelcentrum Kö-Bogen, waar luxewinkels van Unique, Strenesse en Hallhuber zijn gevestigd. Afgelopen weekend kwamen daar Poccino (restaurant), Graf von Faber-Castell (schrijfwaren), Rüschenbeck (juwelier) en Porsche Design bij en begin 2014 komen Laurel, Windsor en Joop er nog bij.

dusseldorf apple store

Momenteel zijn er Duitse Apple Stores in Augsburg, Berlijn, Dresden, Frankfurt, Hamburg (2x), Keulen, München (2x), Oberhausen, Sindelfingen en Sulzbach. De meeste Nederlanders gaan naar Oberhausen of Keulen wanneer nieuwe iPhones al wel in Duitsland, maar nog niet in Nederland te koop zijn. Met Düsseldorf hebben we er een nieuw adresje bij. Vanuit Eindhoven en Nijmegen loont het echter de moeite om nog steeds naar Oberhausen te rijden, want dat is nét iets dichterbij.

Update: Apple heeft op de Duitse retailsite bekendgemaakt dat de Apple Store in Düsseldorf op zaterdag 14 december de deuren zal openen om 10:00 uur ‘s ochtends. De Apple Store is maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 20:00 uur. Op zondag is de winkel dicht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2013, 15:06
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.