Minion Rush en Temple Run 2 in kerstsfeer gestoken

De highscore-games Temple Run 2 en Despicable Me: Minion Rush voor iPhone en iPad zijn voorzien van leuke kerstupdates.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Minion Rush renspel iPhone iPadTwee van de meest succesvolle highscorespelletjes in 2013 zijn vandaag voorzien van een update met hetzelfde thema. Welk thema dat is, laat zich raden. Eerder werden ook de razend populaire managementspelletjes Hay Day en Clash of Clans al voorzien van een kerstthema. Nu zijn ook Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush en Temple Run 2 voorzien van sneeuw en rode mutsen. Vooral Minion Rush pakt het leuk aan. Daarin ligt de hele wereld nu onder een dik pak sneeuw.

Verschrikkelijke Ikke ofwel Despicable Me heeft een speciaal nieuw intro voor de gelegenheid waarop het kerstthema wordt geïntroduceerd en als je daarna begint met rennen in de standaard fabrieksomgeving, zie je dat geen deel van de omgeving ongemoeid is gelaten. De platformen waar je op rent liggen bezaaid met sneeuw, de Minions die je van de richel kan duwen hebben warme pakjes aan, overal staan kerstbomen en ook de kerstverlichting is niet weg te slaan uit het spel. Zelfs de obstakels zijn onder handen genomen. Zo kan je nu pardoes tegen een snowboard aan lopen of word je overreden door een sneeuwschuiver.

Verschrikkelijke Ikke Minion Rush sneeuw iPad iPhoneHet gevecht met Vector is ook wat lastiger geworden in Minion Rush. De snode nerd stuurt in rapper tempo zijn robots op je af. We kunnen nog niet achterhalen of het met een van de nieuwe missies in het spel van doen heeft. Verder kan je Verschrikkelijke Ikke nu spelen als Snowboarder Minion of Santa Minion; nieuwe personages waar je conform de rest van de koopbare personages, veel te veel tijd of geld moet in steken.

De kerstupdate van Temple Run 2 is wat voorzichtiger en eigenlijk ook wel wat saaier. Je kan met een beetje doorsparen in de game, rennen als de kerstman. Als je daar geen zin in hebt, kan je ook de nieuwe kerst-artefacten pakken onderweg waarmee je kerstmutsen voor de andere personages spaart. Verder belooft Temple Run nieuwe maskers om te sparen en de update heeft ook nog een klapper: voortaan zal je zo nu en dan moeten balanceren op een glijbaan.

Downloaden: Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush (gratis, met in-app aankopen, universeel, iPhone 4+, iPad 2+, iPod touch 4+, iOS 5.0+)
Downloaden: Temple Run 2 (gratis, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Nog meer rennen in de sneeuw? Wij waren vorige week erg gecharmeerd van het nieuwe Snow Spin.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:50
Categorie Uncategorized
Onderwerpen despicable me, gameloft, temple run, verschrikkelijke ikke

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.