Reacties voor: Bijgewerkt: iPhone kopen in Nederland en de VS

Op veler verzoek hebben we het artikel over het kopen van de iPhone in Nederland bijgewerkt en een nieuwe pagina geschreven over het kopen in de VS, inclusief een overzicht van de extra kosten die je kwijt bent, zoals salestax, douaneheffingen en BTW. Plus een antwoord op de vraag: aangeven bij de douane of niet?
Lees het complete artikel → Bijgewerkt: iPhone kopen in Nederland en de VS
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. – Edit –
    Niks aan de hand

  2. Ipod touch geen abonement dus veel goedkoper (waarschijnlijk de enige reden waarom hij bestaat)

  3. Er zijn verschillende bedrijven die de iPhone ook los en goedkoper aanbieden. Ik zie altijd alleen maar bedrijven zoals 2call naar voren komen, maar die betalen waarschijnlijk goed geld om in nieuwsberichten te komen. Als je hem los koopt ben je tegen de 800 euro kwijt of je zit aan een duur abonnement vast. Zoals ik eerder al zei kan dit veel goedkoper bij andere bedrijven. Mijn vriend heeft een iPhone laatst op koopjessite.nl gekocht ik zelf bij iphoneunlockservice.nl lekker snel en goedkoop.

  4. Of gewoon het toestel los kopen (€450),en dan een sim only abbonement pakken. Is volgens mij nog goedkoper ( en je hoeft geen 2jarig contract af te sluiten).

  5. Wat roos zegt idd. Belachelijk dat ze nog een paar honderd Euro durven te vragen voor het toestel bij een abo van 40 a 50 Euro per maand. Gemiddeld kom je dan aan het eind van de rit uit op zo’n 11 a 1200 Euro wat werkelijk hilarisch is. Je krijgt de allernieuwste toestellen voor minder en zelfs gratis bij dergelijke abonnementen. Toestellen die ver vooruit lopen op de iPhone qua specificaties.

  6. Duh, zijn de dikke 2call banners je nog niet opgevallen? En is het ook niet toevallig dat op https://www.iculture.nl/2904/iphone_kopen_nederland_iphone_prijs_kosten/ 2call bovenaan staat en de goedkoopste is? Sowieso vind ik al trade2click en adlinkjes (ook die zogenaamde forumcategorie eBay en marktplaats is gewoon een ranzige manier van kliks krijgen!) zielige manier van inkomsten werfen.

  7. Volgens http://www.vergelijk.nl kun je voor 465 euro een Iphone 8 GB bestellen bij Electrobox.nl. Heeft iemand ervaring met dit bedrijf?

  8. I have ordered 8600 luna from this company electrobox and they have delivered it within 6 days and the phone is working good but i dont advise anyone to order anything from these kind of onlione shops. Pls dont pay for something before you get it.

  9. Kan je ook de iphone in Milaan kopen
    want daar ga ik volgende week naar toe
    bedankt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.