BigBoss brengt BossPaper v1.0 voor iPhone uit (jailbreak)

BigBoss heeft de applicatie BossPaper officieel uitgebracht in versie 1.0. Met deze applicatie kun je wallpapers op je iPhone beheren en steeds laten wisselen, zonder dat het teveel performance kost.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Ik heb ingesteld dat de wallpapers elke 30 seconden wisselen.BigBoss heeft de applicatie BossPaper officieel uitgebracht. De afgelopen dagen was de applicatie als beta beschikbaar maar met de update naar 1.0 is de applicatie voorlopig klaar. BossPaper is een applicatie waarmee je wallpapers op je iPhone kunt beheren. Het is te beschouwen als een uitbreiding op Winterboard. Het grote verschil is dat BossPaper minder processorkracht en geheugen vergt, bij het wisselen van de afbeeldingen. Winterboard kan dat ook, maar maakt daarbij gebruik van JavaScript en dat levert nogal wat vertraging (system lag) op. BossPaper is compatible met Winterboard, maar je moet wel eerst alle wallpaper-thema’s in Winterboard uitschakelen. Verder heb je minimaal iPhone OS 3.0 nodig om BossPaper te kunnen gebruiken.

BossPaper is te vinden in Cydia en gratis te installeren. Wel staat er op elk scherm een reclamebanner onderin beeld. Waar je nog wel zelf voor moet zorgen, is een flinke collectie wallpapers. Die zijn te vinden in de Wallpaper-packs in Cydia, bijvoorbeeld de Abstract Wallpaper Pack (50 stuks), EPL Wallpapers voor liefhebbers van de Engelse Premier League (34 stuks) of Hypoxic Wallpaper Pack 1 t/m 5 (tientallen wallpapers per pakket).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:24
Categorie Jailbreak
Onderwerp bigboss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.