Reacties voor: ‘Apple wil betere batterijduur als Apple Watch in 2015 uit komt’

De Apple Watch krijgt een betere batterijduur dan aanvankelijk gepland: Apple is druk bezig om nog voor de officiële introductie de batterijduur verder op te rekken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. Hmmm meer dan 12 uur lijkt me een must

  2. Ik vind het geen probleem als hij een dag meegaat en dat ik hem ‘s nachts moet opladen.

    Ik hoop dat Apple een oplossing vindt zodat je je iPhone niet persé mee moet nemen. Ik vind dat geen probleem, maar bijvoorbeeld sporters wel.

  3. Genoeg stopcontacten op vliegvelden en naast de nachtkastjes. Het is wachten op reclamespotjes van Samsung.

  4. Even een vraag aan de @redactie of andere hier… Is het mogelijk dat Apple het uiterlijk nog veranderd? Bijv. Dunner, of nog een Camera toevoegt voor een extra app als FaceTime? Dat zou namelijk wel geweldig zijn… Verder wil hem graag!!

  5. dus als je gaat rennen moet je je iphone ook meenemen?!
    Dan kan je toch beter alleen rennen met je iphone?

    Jammer dat ze over zulk soort dingen zo vaag blijven!
    Net zoals hoeveel ram er in de iphone zit en wat voor glas ze gebruiken.

    zo jammer!
    ben wel een beetje teleurgesteld over de camera…front camera 1,2 mp?! pfff

  6. Wat betreft laatste alinea: er kan natiurlijk wel assisted GPS inzitten. Dan kun je achteraf altijd nog je locaties mappen naar je IPhone.

  7. T zal mij niks verbazen als er nog het e.a aan veranderd wordt, bv een GPS erin ik kan me niet voorstellen dat apple dat zo laat.

  8. net als samsung, maakt apple ook al troep.

    een iwatch die “niet” waterdicht is …. FAIL

  9. Ik zeg seiko kinetic???

  10. @ice: Als je het al een iwatch noemt….
    Gisteren zeker niet een gekeken en wel zeuren met de meute mee?

    Ik koop hem zeker is ook gewoon een mooi horloge!!

  11. Ik heb een Pebble watch. Die gaat 7 a 9 dagen mee op 1 volle accu.

    Ik heb geen zin om dagelijks mijn smartwatch op te moeten laden.

    Hoop dat Apple met een oplossing komt.

  12. Sjonge jonge, relax. Er is nog niets bekend en Ive zegt dat ze verwachten dat het gebruik zeer intensief is en je dan snachts hem op moet laten. Dat is toch logisch? Als je je smartphone ook intensief gebruikt raakt hij ook eerder leeg. Chill the ****** out!

  13. Btw het is trouwens zeer logisch dat de Apple watch, Apple watch heet en geen iWatch.

  14. Over smaak valt te twisten. Bij een juwelier liggen honderden modellen … Dus dat ie niet bij iedereen in de smaak valt … Logisch

    Geen gps en internet … Logisch … Vreet batterij … En voor internet ( onderweg / joggen ) heb je een sim nodig. Sim is ruimte …. Is kleine batterij en 3g / 4g vreet stroom. Denk na mensen …. Voordat je eisen stelt zonder na te denken. Zie de indoordachte discussies over het gebruik voor linkshandigen ( als je nadenkt zou je kunnen verzinnen dat een electro display kan draaien en het bandje kan wisselen …. Dus wederom nutteloze kritiek )

    Maar …. 1 dag is voor mij echt niet genoeg. Het is de bedoeling dat het een gezondheids gadget moet worden …. Slaapgedrag is een belangrijke factor.

    Zijn vele apps voor te krijgen om slaapgedrag te monitoren … Maar dat gaat niet werken wAnneer ie aan de lader hangt 🙁

    3 dagen is minimum naar mijn mening.

  15. Idd niet helemaal optimaal maar is alleszins toch een goede richting,ze kunnen moeilijk alles in 1keer perfect doen

  16. Mijn pebble red het een hele week. En dan vind ik het al irritant dat hij “al” leeg is. Dus geen Apple watch voor mij.

  17. Ik heb nu (ook) een Pebble Kickstarter Edition…..maar die gaat een dag of 3 mee en dat vind ik al aan de krappe kant.
    Ik heb dat ding 24 uur per dag om (net als ik met andere horloges doe) en dan is het wel erg handig als ie waterdicht is.
    Bovendien heb ik nu een 4S en die functioneert nog prima naar mijn zin…..maar werkt niet met de Watch: ik zou dus een andere iPhone en Watch moeten kopen….wordt een dure grap….ik hou het voorlopig op de 4S met Pebble.

  18. Ik zie op dit moment de meerwaarde voor het sporten nog niet en dat was toch waar ik hem voor wou kopen
    Ik moet de iPhone sowieso meenemen voor muziek en er zijn voldoende apps die mij prima begeleiden tijdens het sporten
    Maar ik denk wel dat mede hierdoor de horloges genre polar,Garmin gaan uitsterven tenzij zij ook heel innovatief gaan ingrijpen

  19. Ik ben bijna blind en gebruik voiceover voor de bediening van mijn iPhone en iPad. ik kan nergens vinden of de AppleWatch dit ook krijgt. heeft iemand hier iets over gelezen?

  20. Horloge is erg goed ontvangen bij de hands-on.

  21. Mijn horloge ligt elke avond op het nachtkastje naast mijn bed. Het lijkt me geen overkomelijk probleem om daar ‘s avonds een draadje aan vast te klikken.

    Het accuverbruik is natuurlijk sterk persoonsafhankelijk. Als je de hele dag op dat schermpje gaat kijken, zal het horloge een stuk minder lang meegaan.

    Als Seth Weintraub met zijn tweet bedoelt dat je de Apple Watch iets minder dan 24 uur achter elkaar intensief kunt gebruiken, dan vind ik dat bijzonder indrukwekkend. Van de 24 uur die in een dag zitten, slaap ik er over het algemeen 6 tot 8 uur 🙂
    Ik geloof echter niet dat dit het geval zal zijn en dat we rekening moeten houden met veel minder. Misschien maar 12 uur, vergelijkbaar met de Moto 360. Dat accuduur schaars is, blijkt ook wel uit het feit dat het beeldscherm zichzelf erg snel uitschakelt.

    Ik verwacht niet dat Apple binnen nu en 6 maanden opeens met een revolutionaire accutechniek (een miniscuul brandstofcelletje ofzo) op de proppen komt. Als ze hier iets op bedacht hadden, dan hadden ze het waarschijnlijk niet nagelaten om hiermee voor de dag te komen. Dat scheelt immers een boel Tizen en Android Wear Smartwatchen onder de kerstboom.

    @tommy: Naar verluid wordt de Apple Watch spatwaterdicht. Je kunt dus gewoon je handen wassen en door de regen fietsen. Alleen douchen en zwemmen zal waarschijnlijk niet kunnen. Bron: Yahoo Tech’s David Pogue

  22. Het zal perfect zijn als de watch de data kan opslaan en later kan verwerken met je ipad of telefoon. Je wilt niet bellen en smsen tijdens sporten. Dat gebeurd ook niet veel. Je wilt wel muziek luisteren en dat kan! Hopelijk met bluetooth. Je wilt later verzamelde data terug kunnen kijken op je ipad, mac of iphone. Hopelijk kan dat.

    Waterdicht zal mooi zijn. Maar hoe vaak ga je nou zwemmen met je horloge? Is dat nou echt zo een must ja? Men klaagt dat hij zo dik is. Gek genoeg is hij niet dikker dan de gemiddelde automatisch horloge. ( kwaliteit horloge ) als je het vergelijkt met een hema hooge is het dik inderdaad.

    Ik zelf ben zeer benieuwd hoe het scherm zich houd met direct zonlicht 🙂

  23. Geheugeneffect batterij na pakweg een jaar te verwachten?

  24. We zijn geneigd om vanuit een technologisch standpunt naar de Apple Watch te kijken. Hier een mooie analyse geschreven vanuit het oogpunt van horloge liefhebbers. En met een serie fraaie foto’s

  25. @HaJee: Als je altijd maar weer en je aWatch, en je iPhone, en je iPad moet inprikken en synchen gaat het wel een keer vervelen.
    Daarbij is er inmiddels nanotech batterij technologie die anderen al gebruiken – waarom moet Apple steeds vaker achterop lopen ?

  26. Hoe verbindt dit ding met je telefoon ?? Bluetooth ? Hoe gaat dat dan als je de auto in stapt ? Moet je hem dan eerst uitzetten en dan met je auto pairen…

    OT

    24 uur is voor mijn voldoende. Ik slaap toch nooit met me horloge om. Maar ik las een poosje terug hier op iculture dat ze ook een patent hadden gekregen op zonnecellen in een touchscreen dat zou hier wel een goede oplossing zijn denk ik. Of zouden ze er expres niet te veel over gezegd hebben om de concurrentie voor te blijven als hij straks uit komt in 2015…. De tijd zal het leren.

  27. Als je niets anders te doen hebt in je leven ga je misschien denken dat de Apple Watch een belangrijk ding is.
    In werkelijkheid is het gewoon een onbeduidende oprisping in de menselijke geschiedenis die tijdelijk deze aarde bewoond.

  28. Ik snap niet dat mensen willen gaan hardlopen zonder telefoon. Er zal je maar iets gebeuren onderweg, is het toch handig dat je kunt bellen. Ik ga nooit rennen zonder mijn iPhone.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.