iphone 6 camera

iCulture vergelijkt: technische specificaties iPhone 6, iPhone 6 Plus en eerdere iPhones

iCulture zet de technische specificaties van de iPhone 6 en iPhone 6 plus naast de iPhone 5s en iPhone 5c. Wat is er zoal veranderd?
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iphone 6 cameraDe gisteren aangekondigde iPhone 6 en iPhone 6 Plus zitten bomvol met nieuwe technologieën. Er is uiteraard een groter scherm, maar ook de processor, camera en de behuizing werden onder handen genomen. Neem daar ook nog eens een nieuwe prijsstructuur bij en de vele weetjes over de iPhone 6 duizelen je misschien voor de ogen. Maar geen nood: we hebben alle technische specificaties van de nieuwe iPhones bij elkaar gezocht en naast de iPhone 5s en iPhone 5c gezet. Zo zie je in één overzicht wat je allemaal kunt verwachten.


De technische specificaties in onderstaande afbeelding zijn gebaseerd op data vrijgegeven door Apple. Zo ook de iPhone-prijzen: Apple verkoopt bijvoorbeeld niet langer de 64GB iPhone 5s, dus die hebben we in het overzicht niet meegenomen. Uiteraard zul je een aantal van de missende iPhone-modellen de komende tijd nog wel in de winkel aantreffen, omdat de voorraad nog niet gelijk op is.

infographic iphone 6 Bas van der Ploeg
Deze infographic is gemaakt door Bas van der Ploeg (@basvanderploeg)

Update 18:40u – Let op: in deze infographic worden alleen de modellen vergeleken die Apple in het assortiment houdt. De iPhone 5S 64GB en verschillende configuraties van de iPhone 5c zijn daarom niet meegenomen in de vergelijking.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

67 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.