iTunes 11.4 verschenen, nodig voor iOS 8-installatie [update: Windows]

Update: nu ook beschikbaar voor Windows
Apple heeft iTunes 11.4 beschikbaar gesteld. Deze iTunes-versie heb je nodig om straks iOS 8 te kunnen installeren.

Apple heeft vannacht iTunes 11.4 voor OS X Maverick uitgebracht, dat nodig is om als gewone gebruiker straks iOS 8 te kunnen installeren. De nieuwe iTunes-update maakt het ook mogelijk om je toestel te synchroniseren met de Golden Master van iOS 8. Die is sinds dinsdagavond beschikbaar voor ontwikkelaars.


iTunes 12

Toch liepen ontwikkelaars dinsdagavond al tegen problemen aan, toen ze de iOS 8 GM-versie probeerden te installeren. De huidige developerversie van iTunes 12 (zie afbeelding hierboven) crasht tijdens het installeren van de GM-update, waardoor mensen met een vastgelopen iPhone kwamen te zitten. Alleen via een Mac met OS X Mavericks kun je je iPhone weer werkend krijgen. Heb je alleen Yosemite in huis, dan zul je op zoek moeten naar een vriend die je uit de penarie kan helpen, of wachten op een update van iTunes 12.

Via de Mac App Store of via de softwareupdate kun je iTunes 11.4 voor OS X Mavricks installeren. iOS 8 komt op 17 september voor iedereen beschikbaar. Twee dagen later gaan de nieuwe iPhones in de verkoop.

Update 10 september, 21:30 – De update is nu ook beschikbaar voor Windows.

Lees ook: iPhone en iPad voorbereiden op iOS 8

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 september 2014 om 21:27
Onderwerpen
,
Categorie
Diensten

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.