Reacties voor: Bellen met Gmail straks ook vanuit Nederland en België

Vanaf binnenkort kun je vanuit Gmail bellen naar mobiele telefoons, heeft Google aangekondigd. De dienst komt in 38 extra talen beschikbaar en is in ieder geval vanuit Nederland en België te gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik neem aan dat je 8 cent bedoelt voor bellen naar Frankrijk..?
    (Red.) Aangepast.

  2. 8 dollar, lekker goedkoop 😉 typo?

  3. Met Google Voice is het toch ook mogelijk om gebeld te worden (je kan een nummer aanvragen)? Dan stap ik dus echt wel over op VoiP!

  4. Met de Skydo App kost het slechts 2 ct p/m naar mobiel Frankrijk en 0,5 ct p/m naar vaste lijn!!! KPN vraagt trouwens 0,78 ct p/m als ik dat zou doen met mijn iPhone naar mobiel F vanuit NL, ben natuurlijk niet gek!!!

  5. Ik heb het al zien staan in mijn Google Apps. Straks is blijkbaar nu al. Wel nog niet uitgetest.

  6. “en je Skype niet ziet zitten?”

    Wait, what?!

  7. Pffff….er moet een App komen die in je adresboek bij houdt op welke wijze het het goeddkoopste is om te bellen. Skype, Google, gewoon mobiel…..

    Ik houd het in het buitenland op Facetime. Dit werkt dus echt heel goed. Vanuit hotel of vliegveld even naar NL ‘bellen’.

  8. Talkatone zorgt ervoor dat ik calls kan ontvangen al werkt ie niet perfect… Ik gebruik de Amerikaanse app om te smssen… Overigens heb ik wel een Amerikaans nummer achter zitten dus dit zou briljant zijn.

  9. budgetbel.nl ….. niks apps

  10. @Dikkie B:
    Vergis je niet! Je provider rekent een toeslag per minuut als je een 0900 nummer belt! Die 1 cent per minuut kan dan alsnog ineens 31 cent per minuut kosten!

    Ik ben wel benieuwd hoe deze google dienst zich laat vergelijken met skype. Over skype ben ik erg tevreden, maar als het in google wordt geintergreerd, scheelt het weer een account!

  11. Zou het mogelijk zijn dat jullie(iPhoneclub) bij het verkeerde eind zijn? Het filmpje gaat hier over bellen vanuit gmail, niet over Google Voice. Dat is toch buiten gmail een andere dienst? Of niet? 🙂

  12. De functie staat inderdaad live in Gmail. Je moet er alleen wel eerst iets voor installeren. Tenzij er aan een app gewerkt wordt, gaat dit dus voorlopig nog niet op de iPhone werken…

  13. Ik bel al jaren gratis naar vaste lijnen in een heleboel landen via justvoip.com. Dit werkt ook via de iPhone app MobileVoip.

    Na elke herlading van € 10 ( 60ct transactiekosten BTW tenzij je een land buiten de EU opgeeft) krijg je 120 dagen om te bellen naar gratis bestemmingen. Daarna 1,5ct/min voor de meeste landen. Naar mobiele nummers bellen gaat ook (10ct voor België en 9ct voor Nederland). Nogal wat beter dan het aanbod van Google lijkt me.

    Justvoip.com is trouwens maar één van de vele providers van de firma Betamax. Op http://backsla.sh/betamax staat een volledige vergelijking van alle tarieven. Wel opletten want niet alle providers geven 120 gratis dagen en enkelen hebben een andere formule om gratis te bellen, dus altijd de FAQ nakijken voor je belwaarde koopt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.