beamer-icon

Beamer 3.0 streamt films van je Mac naar Apple TV en Chromecast

Het Nederlandse Beamer 3.0 is een gemakkelijke manier om video's te streamen van je Mac naar een Apple TV of Google Chromecast. De app ondersteunt allerlei videoformaten.

Beamer-3.0

Als je een indrukwekkende filmcollectie op een harde schijf of op je Mac hebt staan, ben je bij Mac-app Beamer 3.0 aan het juiste adres. Met deze app (gemaakt door het Nederlandse Tupil) kun je al deze video’s namelijk heel gemakkelijk naar je Apple TV of Google Chromecast streamen.


Beamer 3.0 heeft het design van de app een stuk strakker gemaakt, zodat er veel aandacht is voor beeld. Met duidelijke symbolen is in een oogopslag duidelijk hoe lang een aflevering nog duurt en welke video’s er in de wachtrij staan te wachten.

Beamer-3-Mac

Beamer 3.0 werkt met Chromecast en Apple TV

Beamer 3.0 wil het zo gemakkelijk mogelijk maken om een videobestand vanaf je Mac naar een Chromecast of Apple TV te sturen. Sleep simpelweg een video in het Beamer-venster, selecteer de Chromecast of Apple TV en je kunt direct beginnen met kijken.

Beamer 3.0 ondersteunt zo’n beetje alle populaire bestandsformaten, waaronder AVI, MP4, MKV, FLV, MOV en meer. Ook kun je ondertiteling toevoegen dankzij ondersteuning van SRT- en SUB-bestanden. Met een druk op de knop wissel je tussen verschillende audiokanalen.

Terwijl je zit te kijken kun je gemakkelijk de volgende video in de wachtrij overslaan door twee keer op de Play-knop op de Siri Remote of oude Apple TV Remote te tikken. Beamer 3.0 ondersteunt namelijk naast de Chromecast zowel de oudere als de nieuwe Apple TV. Je kunt de afstandsbediening ook gewoon gebruiken om de video vooruit te spoelen, te pauzeren enzovoorts.

Beamer-screenshot

Korting voor bestaande gebruikers

Beamer 3.0 is voor €19,99 verkrijgbaar op de website van de app. Heb je ooit een vorige versie van Beamer gebruikt, dan kun je op korting rekenen. Zo mogen gebruikers van Beamer 2.0 zelf weten hoeveel ze voor de nieuwe app betalen. Ook eigenaren van Beamer 1.0 kunnen hun voordeel doen met verschillende kortingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2015, 19:03
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, chromecast, streaming

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021.

Apple TV
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.