Reacties voor: Batterijduur van iPhone SE beter dan iPhone 6s en Galaxy S7

De iPhone SE heeft een langere batterijduur dan de iPhone 6s en de Galaxy S7, blijkt uit een duurtest. Wel is het kleine formaat even wennen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Ik ben al gewend aan de formaat van de Iphone 6S. Ik kan niet meer terug. 😬

  2. Ik ben al gewend aan het schermformaat van de Iphone 6S. Ik kan niet meer terug. 😁

  3. @TechChunky: Ik ben juist naar de iPhone gegaan eindelijk toen ze de 4,7 inch beschikbaar was, eindelijk een beetje normaal niet te groot of klein formaat om na te kijken.

  4. Ik zit nog op een 4s. Werkt prima, maar die SE wordt wel steeds verleidelijker met dit soort berichten.

  5. Jajaja ze brengen het weer mooi maar eerst zien dan geloven.

  6. Ik ben grotendeels gewend aan de 6, maar ik vind het nog steeds onhandig werken met een hand. Ik ga dan ook voor kleiner dit jaar met de SE 🙂 .

  7. Ik ben blij met mijn 6S, maar als ik eind vorig jaar de keuze SE of 6S had, dan had de eerste zeker gewonnen..

  8. @Dennis: naar te kijken*

  9. Opvallend dat de S7 Edge niet genoemd wordt (met 3600MAh accu in batterijtests ruim 1 tot bijna 2 (afhankelijk van test) beter dan de 6S Plus), en dat ook in het oorspronkelijke artikel geen harde cijfers genoemd worden (waar is een simpel grafiekje, of überhaupt een fatsoenlijk overzicht met harde data?).

    Bovendien vind ik zonder enige moeite onderzoeken waarin de S7 ook gehakt maakt van de iPhone 6S en 6S Plus, die uitzonderlijk slecht scoren.

    Ook kritische noten over de standbytijd t.o.v. schermtijd ontbreken. In standby tijd wordt dit toestel in voorlopige tests weggeblazen.

    Maar goed, dan verwacht ik misschien te veel objectiviteit van een site met i- in de naam.

  10. Gôh, zou er dan geen officiële  battery case voor de SE gaan komen? Dàt zou jammer zijn 😁

  11. Geef mij maar het formaat van de 5s, prima opvolger dus !!

  12. Ik was binnen 2 maanden weer terug van een iPhone 6 naar 5s. Nog liever gebruik ik mijn gloednieuwe 4s (echt met 1 hand te bedienen) maar Airdrop en Handoff zou ik dan gaan missen. De SE wordt mijn nieuwe iPhone.

  13. Ik had eerst een 5c, en toen een 5s. Ik schrok enorm van het kwaliteitsverschil in geluid van het speakertje aan de onderkant: waar de 5c (dikker en kunststof) warm en vol klonk met diepe bas, klonk die 5s (dunner en aluminium) echt heel blikkerig. Zelfs met het spelen van een simpel spelletje stoorde ik me daar echt aan. De 6s die ik nu heb klinkt weer net zo mooi als die 5c (zelfs iets beter denk ik). Hebben meer mensen hier een soortgelijke ervaring of had ik misschien een miskoop?

    Punt is namelijk dat ik echt heel graag weer terug wil naar 4 inch, de 5s verder prachtig vind maar geluidskwaliteit tijdens het spelen van een spelletje of video ook heel belangrijk vind. Ik vraag me dus af of er ‘stiekem’ misschien toch een betere speaker in de SE zou kunnen zitten dan in de 5s, omdat ook de 6s (die nog dunner is) veel beter klinkt.

  14. Ik heb een iphone 6s ik kan gewoon niet terug naar de iphone se. Het is gewoon iphone 5s special edition

  15. Wat een onzin dat je niet terug zou kunnen! Ik ben van 5s naar 6 plus gegaan en na een jaar weer naar 5s. Nergens last van gehad hoor.

  16. @kbm_: DAT is pas onzin, een jaar nodig hebben om erachter te komen dat het voor jou niks is. Zelf blijf ik het 5 inch scherm meer dan logisch vinden, kijkende naar de hardware en zeker om fatsoenlijk mee te kunnen werken ipv te priegelen (dat het een mooi apparaatje is, is een feit maar dan enkel om mee te bellen) Wat moet je met zoveel snelheid op zo’n ieniemini scherm? Twee duimen van mij op dat scherm tijdens een spelletje bedekken het hele schermpje hehe

  17. @Rick: Ik heb na een iPhone 6 nu een iPhone 6s maar wil uiteindelijk toch weer terug naar een 4 inch. Ik loop met m’n 6s nog steeds tegen motorische onhandigheden aan, temeer omdat de 6s dun en glad is. Ik gebruik mijn iPhone vooral praktisch, gebruik de hele dag taken-app, agenda, tijdens het werken snel even iets intypen of uitrekenen met één hand en dat gaat met een 4 inch gewoon veel praktischer. Het duidelijkst merk ik het als ik bijv. met de trein ga (ik reis met OV) en al lopend een reis-app wil checken. Dat gaat gewoon niet lekker met die 6s, voortdurend op m’n hoede dat ik ‘m niet laat vallen en je kan er net niet helemaal bij met één hand. Dat mis ik dus enorm aan mijn 5s, en verder kan het grotere scherm me ook gewoon gestolen worden, het interesseert me domweg niet zoveel.

    De 6s vind ik persoonlijk wel veel mooier dan de 5s, en hij ligt ook – los van het praktisch gebruik – ook veel prettiger in de hand (minder scherp). Dat is ook een overweging waard maar uiteindelijk kies ik toch voor het praktische voordeel van een kleinere telefoon.

  18. @Frans: Je heb geen ongelijk, gelukkig bestaan er verschillende maten, dus voor mensen zoals jij die veel met het OV reizen is zo’n kleine gadget wel heel handig (valt ook niet/ minder op bij kwaadwillenden;)) Fijne paasdagen 🙂

  19. “dat was 2 uur langer dan de iphone 6s en 5s. Ook ging de iphone SE 3 uur langer mee dan de samsung S7”

    Dus je wilt serieus beweren dat de Samsung S7 een slechter batterij heeft dan de 6s en zelfs 5s? Dat zegt genoeg over je kennis op technologie gebied.

  20. ik hou het wel bij de plus lekker groot en machtig ding 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.