Reacties voor: Audiochipmaker hint naar oordopjes met ruisonderdrukking voor iPhone 7

De CEO van Cirrus Logic, de audio-partner van Apple, heeft enkele opmerkingen gemaakt die hinten naar oordopjes met ruisonderdrukking, bedoeld voor de iPhone 7. Dit zou eerdere geruchten omtrent deze oordopjes versterken.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Tip? Als we dan toch zo min mogelijk poorten op de iPhone willen hebben waarom niet de tijd en energie steken in super high-end Bluetooth koptelefoons die we standaard krijgen bij de iPhone?

  2. Ik wil geen oordopjes die opgeladen moeten worden of extra energie van je apparaat vragen. Ik luister veel muziek via m’n iPhone, en heb geen zin om die uurtjes dat de batterij t vol houdt, deze ook nog te moeten delen van m’n oordoppen.

  3. Wel een paar honderd euro liggen aan oortjes/koptelefoons die ik veel gebruikt met prachtige kwaliteit dus zou wel een frons op het voorhoofd worden en nee natuurlijk hoef je niet per se de nieuwste iPhone maar wanneer de poort bij de 7 ontbreekt zou dit bij de 8 en later niet opeens terug komen dus liever niet maar kijken naar het alternatief…

  4. Als er noisecanceling komt kan ik leven zonder aansluiting

  5. Mn casettetape kan ik ook niet meer in de iPhone stoppen. Technologie verandert, de 3,5 mm jack is een verouderde aansluiting en is niet meer nodig. Je zal toch een keer nieuwe accessoires moeten kopen. Alles wordt/is wireless: opladen, internetten en dus ook muziek luisteren. Wen er maar aan.

  6. Kan niet wachten! Als het goed werkt hoef ik de Bose QuietComfort 25 niet aan te schaffen voor in het vliegtuig!

  7. Noise cancelling mag je niet vertalen met ruisondrukking want dat is het niet. Noise cancelling is het onderdrukken can omgevingslawaai, bijvoorbeeld in een vliegtuig. Ruisonderdrukking is wat Dolby doet met geluid, geluid verbeteren door de (vaak natuurlijke) achtergrondruis eruir te filteren.

  8. Blijf het echt jammer vinden dat mensen moeite hebben met verandering. Je hoeft deze telefoon niet te kopen he. Je mag bij het oude blijven maar je moet niet verwachten dat bedrijven jou blijven steunen. Hoe minder aansluitingen des te beter. Het stof en vuil dat ik eruit moet halen is vervelender en dat wil ik niet in mijn telefoon hebben. Doe mij maar oordopjes die ik kan opladen en via BT ofzo verbonden zijn. En als dat nog niet helemaal perfect lukt dan maar via de lightning aansluiting. Hoor al die mensen ook niet meer die toen voorop stonden te schreeuwen toen de 30 pins connector naar lightning werd aangekondigd. Aansluitingen verdwijnen, zelfs het opladen verdwijnt via de draad. Er komen andere technieken en wees blij.

  9. eerst zien en dan geloven. Moest het waar zijn ik zou dat jammer vinden. Ik heb geen zin om mijn dure koptelefoon van pioneer weg te gooien. Hoe langer ik het kan uit stellen voor een nieuwe iphone hoe beter.. Anders samsung hoewel ik niet voor dit merk ben.

  10. tenzij ze een adapter voor 3,5 milimeter mee leveren.Dan is dat te overwegen. Maar anders niet. of bij kopen is ook een mogelijkheid.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.